Нова гладіаторська зброя

08.06.2005
Нова гладіаторська зброя

      Колись відомий  хуліган, а після одруження — зразковий сім'янин і громадянин Рассел Кроу знову взявся за своє. Зірку «Гладіатора» досі з жахом згадують власники австралійських (переважно сіднейських) та голлівудських барів і забігайлівок, у яких актор частенько влаштовував бійки з побиттям посуду й вікон та ламанням меблів. Потім, знайшовши свою «половинку», австралійську телеведучу й співачку Даніелу Спенсер, Рассел по вуха закохався й перед одруженням пообіцяв майбутній дружині «подорослішати». І після цього справді «затих», став сумирним і чемним.

      А днями, приїхавши до Нью-Йорка презентувати свій новий фільм «Попелюшка», знову розперезався (мабуть, Даніела залишилася вдома). Хоча, можливо, просто був не в настрої, адже в кінозірок теж бувають «погані» (не плутати з критичними) дні. Та що б там не було причиною сварки з готельним працiвником, у результі — Рассел опинився у в'язниці. Поліцію викликав постраждалий, працівник готелю «Мерсер», якому Кроу, посварившись із ним чогось о четвертій годині ранку за місцевим часом, добряче дав по пиці — щоправда, мобільним телефоном, яким з розмаху запустив у хлопця.

      Подробиць телеканал Бі-Бі-Сі, який розповів про цю історію, не повідомляє, але зазначає, що тепер на 41-річного Рассела чекає слухання в Манхеттенському суді з кримінальних справ — його звинувачують у нападі другого ступеню (за це у США можна й у тюрягу загриміти). Добре, що хоч із-за грат «оскароносного» актора поки що випустили — під заставу.