Захистіть Лолу від розлуки з татом!

08.06.2005
Захистіть Лолу від розлуки з татом!

Денiз Рiчардс.

      Сьогодні другій доньці актриси, моделі і просто красуні Деніз Річардс виповнився рівно тиждень. Маленька Лола з'явилася на світ 1 червня, в День захисту дітей, — при народженні немовля важило 3 200 грамів і, за словами лікарів, дуже швидко набирає вагу. Словом, дівчинка здорова, мама почувається добре, тато — актор Чарлі Шин — щасливий. Звісно, настільки, наскільки може бути щасливим чоловік у процесі поділу майна після розлучення з жінкою, яка щойно народила йому другу дитину (сестричці новонародженої, Сем, нещодавно виповнилося 15 місяців).

      Нагадаємо, що 34-річна Деніз подала на розлучення ще на початку березня, проживши з чоловіком менше трьох років. Така, здавалося, була ідеальна пара, але не склалося... Більше того, безжалісна жінка вперто домагається повної опіки над Сем (а тепер, очевидно, і над Лолою) — дуже вже вона люта на Чарлі, який, подейкують, і в чарку зазирав, і сторонніх спідниць не пропускав...

      Та, незважаючи на все це, колишня місіс Шин, мабуть, трохи відтанула. Бо, як повідомляє журнал «Піпл», дозволила Чарлі... бути присутнім при її пологах. На що екс-благовірний радо пристав, і в пологовому залі не лише не зомлів, а й усіляко підтримував Деніз. Невже в неї після цього вистачить совісті знову забороняти йому бачитися з дітьми?