Кевін і моська: переміг сильніший

02.06.2005
Кевін і моська: переміг сильніший

      Вагітна поп-принцеса Брітні Спірз нещодавно постала перед дуже непростим вибором. Співачці довелося визначатися з тим, кого вона більше любить: свого песика Лакі чи чоловіка Кевіна Федерлайна. Як не дивно, але співачка, хоч і зі слізьми на очах, віддала перевагу Кевіну. А бідолаха Лакі всупереч його кличці (Lucky — англійською «Щасливець») мав загриміти до собачого притулку...

      Почалося все з того, що Кевін із Щасливцем одразу одне одного не полюбили. Спершу хлопець терпляче зносив «наїзди» песика, бо знав, як шалено Брітні любить своїх собачок (окрім Лакі, їх у неї ще двоє — Біт-Біт і Лейсі Ліу). Та й шкоди від гарчання цього малого створіння — всі улюбленці Бріт належать до найдрібнішої у світі породи чихуахуа — особливої не було. Але згодом Лакі осмілів, трохи звик до наявності в хаті чужого чоловіка і — ні, не перестав на нього гарчати, а почав гавкати. І це вже почало Федерлайнові сильно набридати. Ще б пак, у кого ж не урветься терпець, коли під ногами постійно крутиться мала гавкуча моська, всім своїм виглядом демонструючи, що залюбки вкусить тебе за ногу!

         Власне, саме це й стало останньою краплею: якось Щасливець так осмілів, що таки вкусив Кевіна за литку. Тут уже нерви «містера Спірза» не витримали, й він рішуче заявив дружині: «Або я, або це створіння». Звісно, вибрати було нелегко, але Брітні, мабуть, вирішила, що песиків у неї й так залишається ще двоє, а коханий — тільки один. Проте любов до Лакі все ж таки змусила поп-зірку трохи прибрехати: сказавши Кевінові, що віддала собачку в притулок, місіс Спірз насправді доручила улюбленця своєму помічнику. І тепер не тільки таємно зустрічається з «вигнанцем», а й, коли чоловіка десь немає, приводить Лакі додому. Ото буде, коли Федерлайн про це дізнається! А дізнається він обов'язково, оскільки читає журнал «Стар», який і розповів усю цю історію.