27.05.2005

Warning: Illegal string offset 'image_w' in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2_desc.inc on line 77

Warning: Illegal string offset 'image_h' in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2_desc.inc on line 78

«Фiля-нтропiчнi» модельки — «Саша i Сiрожа».

      На відміну від Вєрки Сердючки вкупі з Філіппом Кіркоровим, телевізійне дітище «Ляпіса Трубєцкого» — «Сашу і Сірожу» —  акули пострадянського «шоубiзу» не квапляться запускати у свій океан.

      Нині автори «Нових калиханок» (М1) не надто успішно намагаються розкрутити свій дебютний альбом «Ска-ты!». Прокололися вони дещо з власним іміджем. Занадто він реалістичний для мрійливо-вибагливого уявлення «шоубiзу» про те, який вигляд мусить мати «артіст». От Кіркоров — він і «красівий», і млосний, і пещений. Сердючка теж не пасе задніх: крім повної пазухи справжньої краси, має ще й розрекламовану і доволі скандальну «корму». До того ж, що одного, що іншого зіркастого «акула» (йдеться про стать) сприйняли насамперед на їхніх територіальних батьківщинах. Бідолашному ж білоруському дуетові не тільки перекрили кисень на рідному телевізійному просторі, так іще й не дали провести презентацію першого альбому. Презентація мала відбутися 19 травня у Мінському клубі «Реактор», і спраглі фани, мріючи побачити своїх улюбленців «наживо», вже навіть розкупили квитки. Проте, як стверджують актори в офіційному зверненні до своєї публіки, керівництво клубу по телефону чимось так налякали, що воно категорично відмовилося від концерту. «Ми вважаємо, що в усьому винні якісь калдирі (фірмове «сашосірожинське» слівце, яке означає будь-яку життєву недоречність. — Авт.). Хоча кажуть, — діляться роздумами Саша і Сірожа, — що дзвінок був з адміністрації Президента, закладу пристойного. Загалом це несуттєво. Суттєво те, що концерту не буде. Але нічого —  в магазинах є наші CD і DVD, тож побачимося і почуємося».

      Проте зрив презентації дебютника, — це лише прелюдія до прикрого телепрецеденту. В тому ж часі український канал М1, який люб'язно прихистив «Нові калиханкі», не взяв у ротацію новостворений феєричний кліп «Саші і Сірожі» «Філя». Адже запропонували його напередодні «Євробачення», а «Філя» викликає безпосередні асоціації з Філіппом Кіркоровим, який, крім того, що симпатизує М1, так іще й відповідав за чималі рекламні бюджети прийдешнього пісенного конкурсу. На телеглядацьке щастя, долю кліпу врятував наш-таки «Enter». Директор «Саші і Сірожі» Віталій Дроздов каже, що представників цього каналу «Філя» неабияк уразив, тож надалі вони попросили приходити з новою продукцією насамперед до них.

      Ролик «Філя» має дві версії. У Білорусі крутиться лише «легка».

За матеріалами сайту lyapis.com підготувала Мотря ЧУЙБІСКА.

 

ДО ТЕМИ

Генеральний продюсер телеканалу «Ентер» Юрiй Молчанов:

      — «Саша і Сірожа» — гарний творчий дует. Це хлопці з цілком нормальною свідомістю і створюють непоганий продукт. Хіт «Філя» — недорогий, але хороший, це дуже весела, «разухабiстая» пісенька. Я геть не розумію політику інших телеканалів, які відмовилися показувати цей кліп. Чому пародії на Майкла Джексона та інших західних зірок дають усі, а «Сашу і Сірожу» з їхньою пародією на Філіппа Кіркорова у нас бояться давати? Взагалі ж наш канал має на наступний сезон доволі цікаві й глобальні плани, про які поки що не можу казати. Але тижнів за два, коли закінчаться всі перемовини, матиму нагоду приємно потішити як читачів «УМ», так і глядачів «Ентеру».


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2_desc.inc on line 181