«Хороший хлопчик» і «погана дівчинка»

25.05.2005
«Хороший хлопчик» і «погана дівчинка»

      Улюбленець жінок та всіх шанувальників доброї акторської гри Джонні Депп, якому так і не дістався, здавалося б, цілком заслужений «Оскар» за роль автора казки про Пітера Пена Джеймса Баррі, не засмучується й готує нові проекти. Наступний фільм за участю Деппа знову буде частково біографічним: голлівудському красеню випало зіграти головну роль у стрічці «Ромовий щоденник», заснованій на першому романі журналіста Хантера С. Томпсона, в якому розповідається про його кар'єру.

      Вочевидь, Депп уже традиційно акторством не обмежиться, а буде ще й виконавчим продюсером фільму. До речі, з творчістю Томпсона Джонні вже знайомий: у 1998-му він зіграв головну роль у стрічці «Страх і ненависть у Лас-Вегасі», також знятій за книжкою цього журналіста, нагадує KM.ru.

      Депп поки що до зйомок тільки готується, а от скандальна співачка, наркоманка, алкоголічка й за сумісництвом вдова покійного лідера гурту «Нірвана» Курта Кобейна Кортні Лав уже й забути встигла, що знімалася у фільмі «Джулі Джонсон», бо було це ще у 2000-му році, а стрічка тільки тепер виходить на американський екран. Щоправда, фільм про одностатеву любов уже не раз брав участь у програмі різних незалежних фестивалів, а у 2001 році навіть був названий найкращим фільмом про лесбіянок на фестивалі відповідного кіно у Філадельфії. Кортні, між іншим, там же була удостоєна звання найкращої актриси. Звісно, в широкому прокаті подивитися «Джулі Джонсон» не вдасться навіть мешканцям США — надто вже делікатна тема, але тепер його принаймні офіційно випустять «у маси» на ліцензійному відео. До того ж стрічку продемонструє кабельний канал Here!, який спеціалізується на програмах про «рожевих» і «блакитних».