Брехня — вона і в Африці брехня

11.05.2005
Брехня — вона і в Африці брехня

      Ох і противно ж, коли замість визнати правду людина продовжує вперто брехати! Навіть тоді, коли та правда вже очевидна для всіх. От як Анджеліна Джолі з Бредом Піттом: варто було пресі натякнути на те, що в них роман, як акторська парочка почала активно цю інформацію спростовувати. Анджеліна погрожувала навіть подати в суд за те, що її назвали коханкою Бреда, і доручила своєму прес-секретареві написати листа екс-дружині Пітта Дженніфер Аністон: мовляв, у вашому розлученні я не винна, чоловіка твого не зваблювала і взагалі, я страшенно біла й пухнаста, просто хворію...

      Та й Бред туди ж: навіть коли їх з Анджеліною застукали в готелі, де голуб'ята на уїк-енд зняли одну кімнату на двох, актори заявили, що номер їм потрібний для фотосесії до реклами фільму «Містер і місіс Сміт» (під час зйомок якого, як твердила преса, нібито й зародився їхній роман). Навіщо їм здалася така секретність, абсолютно не зрозуміло, адже обоє нібито вільні: Пітт зараз перебуває у стані розлучення, а Джолі розлучена вже давно. Звісно, можна було б повірити цим «Смітам» і припустити, що між ними й справді тільки суто дружні й партнерські стосунки, якби не численні підтвердження на користь протилежного. Спершу той спільний уїк-енд, потім — разом проведені пасхальні канікули: Анджеліна з Бредом зняли на двох (звісно, захопивши з собою прийомного сина актриси Меддока) розкішну віллу в Палм Спрінгс, на подвір'ї якої, не соромлячись сусідських очей, цілувалися й обнімалися. Правда, коли папараці опублікували відповідні знімки, знову все заперечили й оголосили фотомонтажем.

      Але цього разу відкрутитися парочці точно не вдасться. Бо своїми активними «шлюбними іграми» найкрасивіша пара за рейтингом журналу «Піпл» розбудила весь готель, у якому, знову ж таки в одному номері на двох, зупинилася. З кімнати коханців долинали такі звуки й стогони, що охорона готелю на повному серйозі злякалася, чи там, бува, когось не вбивають. Однак після того, як наряд охоронців примчав під двері й для ввічливості запитав, чи все у постояльців гаразд, у номері спершу запала мертва тиша, а потім Бред, намагаючись, аби його голос звучав якомога природніше, сказав, що не варто турбуватися: у них усе просто прекрасно. До речі, відбувалося це все в Кенії, де, як повідомляє газета «Міррор», 42-річний Пітт із 29-річною Джолі відпочивали разом цілий тиждень.