Остання війна московії. Сатанинські символи імперії потрібно знищити у 2024 році у визначені дати і час

16.10.2024
Остання війна московії. Сатанинські символи імперії потрібно знищити у 2024 році у визначені дати і час

Розпад росiйської iмперiї.

Третій рік йде кровопролитна війна в центрі Європи, якій експерти дають різні визначення. Російсько-українська війна (вітчизняна).
 
Третя світова, в якій беруть участь десятки країн світу. Цивілізаційна (між демократією і авторитаризмом, свободою і рабством).
 
Війна між Творцем і Антихристом (Світлом і пітьмою, Добром і злом, Правдою і брехнею). 
 
Подібна війна другий рік палає на Близькому Сході між Іраном і Ізраїлем. Жертвами у цих війнах є демократичні, вільні країни Україна й Ізраїль.
 
Агресори — авторитарні фашистські режими росії (путін), Ірану (хаменеї), Північної Кореї (ким чин ин), Білорусі (лукашенко).
 
Підтримують воєнного злочинця путіна (на якого МКС видав ордер на арешт) і релігійного фанатика-фашиста хаменеї прем’єр-міністри Угорщини Орбан, Словаччини Фіцо, лідер комуністичного Китаю Сі Цзіньпін, президент Туреччини Ердоган і представник ватиканського престолу папа Франциск.
 
В обох війнах питання стоїть однозначно: бути чи не бути Україні й Ізраїлю незалежними державами. Це війни на ліквідацію української і єврейської державності і повне знищення українців і євреїв як етносу (геноцид/голокост). 
 
Якщо лідери демократичного світу і країн-членів НАТО (особливо США) не розуміють цього, то вони або недалекі й ведуть політику умиротворення агресора, сповідуючи подвійні стандарти, або таємні партнери (союзники) диктаторів путіна і хаменеї. Третього не дано!

Війна символів

У цьому дописі я хочу акцентувати вашу увагу на визначенні «російсько-української» війни з точки зору Вселенських (Космічних) Законів, їх символів і знаків, які управляють Світом і ведичних знань, отриманих від тибетського монаха Церіна (про нього я неодноразово згадував у своїх публікаціях). 
 
Російсько-українська війна, в першу чергу, — це війна світоглядів земної цивілізації, які відображені у Вселенських символах. Це війна за майбутнє людства, яким йому бути — людяним чи варварським. Провідником світла в цій війні є Україна. Так визначено Творцем.
 
Починаючи з історично відомої битви при Курукшетрі п’ять тисяч років тому (3102 рік до н.е), закінчилась «світла» епоха в історії людства і почалася «темна».
 
З припиненням існування давньої цивілізації сонячних аріїв (пращурів русинів-українців) людство потерпіло найбільшу духовну катастрофу і практично повністю втратило уявлення про вічне життя Душі, про божественне  походження людини, її місію на планеті Земля і зв’язок зі Всесвітом.
Настала «темна» матеріалістична (споживацька) ера паразитів, ера бездуховності, невігластва, брехні, маніпуляцій і подвійних стандартів. Цивілізація занурилася у пітьму.
 
Найбільше втрат і жорстоких випробувань в темні планетарні часи випало на долю представників духовного центру сонячної цивілізації, нащадків аріїв — українців.
 
Останнє тисячоліття, як найтемніша ніч перед світанком, було найважчим: колонізація України, світові війни, геноциди, голодомори, репресії, депортації кривавим валом пронеслися українською землею.
 
Розв’язана гітлером і сталіним Друга світова війна забрала життя понад 71 мільйона людей (військових і цивільних), з них українців 14 млн або 20% від загальносвітових людських втрат або 46% від загальних людських втрат колишнього Радянського Союзу. Втрати українців є найбільші і не порівнянні з втратами інших країн і народів у цій війні. 
 
Тоталітарний більшовицький комуністичний режим організував штучний голод в  Україні в 1921—1922 роках, яким знищив 3,5 млн українців. Організований сталіним Голодомор-геноцид в Україні в 1932—1933 роках забрав життя 10,5 млн українців, з них 4 млн дітей.
 
Від штучного голоду в 1946—1947 роках померло 1,5 млн українців. Усього трьома штучними голодоморами було знищено понад 15 млн українців.
 
У 30-х роках минуло століття була розстріляна майже вся українська інтелігенція, сліпі кобзарі, їх поводирі і священнослужителі.
 
Друга світова війна, сталінські репресії і три голодомори забрали життя майже 30 млн українців. Про це я говорив у своїх виступах в ООН, ПАРЄ і на міжнародних форумах. Неодноразово публікував ці страшні дані у ЗМІ. 
 
Вітчизняна війна з фашистською московією вже забрала життя понад 200 тисяч українців (військових і цивільних, серед них понад дві тисячі вбитих і поранених дітей). Україна стала руїною.
 
Представники сатанинської демонічної і паразитичної цивілізації московити (москалі) перетворили Україну в колонію на понад 350 років, викачуючи з неї не тільки природні і матеріальні, але й духовні, інтелектуальні багатства.
 
Але вищим проявом намагання знищити УкРАїну — країну Сонця була світоглядна війна у формі ВІЙНИ СИМВОЛІВ, адже символ — це сконцентрована енергія.
 
Так жовто-блакитні кольори, які були символами наших пращурів аріїв і символізували Київську Державу, були замінені на «перевернутий» Державний прапор, із розрахунком на те, що за Космічним законом занепаду це призведе до розпаду України, втрати нею територій і незалежності (те, що відбувається сьогодні). 
На офіційному сайті СБУ було фото скульптури «Козака переможця», який списом вражає російського двоголового орла (герб рф) на лапах дракона.
 
Скульптура, яка була відкрита перед Днем Незалежності України у 2015 році перед входом у центральну будівлю СБУ (м. Київ), символізує Перемогу над алегоричним образом зла (росією). 
 
На початку лютого 2020 року фото «Козака переможця» зникло з сайту СБУ. У відомстві, очолюваного тоді Іваном Бакановим, пояснили «фото зникло з сайту, бо зараз відбувається його технічне й дизайнерське оновлення, тому ніякої конспірології».

Так виглядала сторінка СБУ раніше

Новий сайт СБУ був запущений у березні 2020 року. Проте фото «Козака переможця» на сайті не поновили до цього часу. У що була перетворена СБУ за часів керівництва нею лейтенантом Бакановим загально відомо — резидентуру-філіал ФСБ росії.
 
У жовтні 2016 року з’явилася нова емблема ГУР МО України, на якій зображена сова, яка тримає меч, що пронизує територію росії, яка виділена темним кольором на карті глобусу.
 
Зауважу, що символом російської військової розвідки (ГУ МО ЗС РФ — колишнє ГРУ) є «летюча миша», яку залюбки поїдає українська сова під час полювання. 
 
Рашистські військові розвідники використовують лозунг колишнього ГРУ ГШ ЗС СРСР: «Вище нас тільки зірки». У нашій розвідці на емблемі написано «Мудрий панує над зірками». З появою нової емблеми ГУР МОУ в росії почалася істерія.
 
Після призначення начальником військової розвідки України Кирила Буданова на емблемі ГУР МОУ зникла карта росії, яку сова протикає мечем.
 
Сподіваюся, зрозуміли, яку енергію мають символи, якщо вони правильно визначені. Тому на диявола — хрест, а на ворога — меч!
 
«Називайте речі своїми іменами і вони приведуть до успіху і перемоги», — заповідали нам наші пращури арії-русини. Здобудемо Українську державу або загинемо у боротьбі за Неї! (заповідь українського націоналіста). 
 
Ліквідація символу Сварги автоматично означає ліквідацію сонячної цивілізації. Це й намагався зробити представник «місячної темної» цивілізації, німецький фюрер гітлер, який займався чорною магією, окультизмом і велике значення надавав Космічним знакам та символам.
 
Нацист гітлер спаплюжив і перевернув найпотужніший символ Бога Сонця Сваргу — Свастику, щоб використати її на фашистських знаменах у війні проти всього Світу і встановити третій рейх.
 
Невипадково він напав на Радянський Союз 22 червня 1941 року в день найвищої сонячної активності, використовуючи перевернутий символ Сонцеруху.
 
22 червня о 4-й годині ранку найжорстокіші бомбардування були завдані саме по Києву, а не по москві. Гітлер знав, що  Україна — це сакральний центр сонячної цивілізації, символом якої є Сварга — Сонце.
 
А символом московії, союзника гітлера у розв’язанні Другої світової війни, є символ місячного культу — «зірка», яка разом із серпом і молотом була зображенням на тлі земної кулі державного гербу радянського союзу (імперії зла) і символізувала комуністичний інтернаціональний терор для захоплення влади комуністами на п’яти континентах. 
 
Московський фюрер путін — послідовник диктаторів сталіна і гітлера — окультист і символіст, що побудував храм сатани збройних сил московії, де зберігається кашкет адольфа гітлера.
Григорiй Омельченко.
 
«Карлик з темною душою», путін повторив бомбардування Києва на сході сонця о 4 ранку 24 лютого 2022 року, чим розпочав по суті Третю світову війну.
 
Сьогодні від долі УкРАїни залежить майбутнє світу. Тому війна за УкРАїну (країну Сонця РА) безпрецедентно гостра, рішуча і визначальна — бути чи не бути людству на планеті Земля.
 
Проте ця війна для московії буде останньою. Імперія планетарного зла під кремлівськими сатанинськими «зірками», яка створена НЕ Творцем, а штучно, шляхом присвоєння чужого ім’я, захоплення чужих територій і поневолення багатьох етносів, зв’язавши їх ланцюгом «руzzкого язика», зникне, бо сходить  УкРАїнське Сонце.
 
Час настав. Для знищення московської імперії зла необхідно, щоб союзники перестали боятися московського фюрера путіна і поставили нам необхідну зброю для Перемоги.
 
Нашому поколінню випала така доля і така честь вирватися з темного минулого, пройшовши через страждання, жертовність і боротьбу, відчинити двері в розквітаюче пошаною і повагою всього світу майбутнє, провідником якого є УкРАїна.
 
Через понад 5000 років після битви при Курукшетрі онуки Бога Сварога — укРАїнці  перемагають пітьму і змінюють хід світової історії. Ми уже здобули ментальну і духовну Перемогу над «руzzкім міром». 
 
Прийшов час знищити сатанинські символи московської імперії і покінчити з нею раз і назавжди, забивши осиновий кілок в серце планетарного зла. 
 
Московські сатанинські символи повинні бути знищені у 2024 році у дати і час, визначені Вселенськими Символами і законами Бумерангу і Карми. Координати для нанесення ракетно-бомбових ударів відомі.

Україна — Провідник майбутньої цивілізації

Якщо Зеленський набереться мужності і прийме рішення про їх знищення, я повідомлю йому у які дати і час потрібно це зробити. Рішення за ним.
 
Пам’ятаймо заповідь наших пращурів аріїв-русинів: «Не відповідай добром на зло. Не покаране зло стає абсолютним. Зло повинно бути знищене!». 
 
Гітлерівська нацистська Німеччина була розгромлена в 1945 році. Радянський Союз, як імперія зла, розвалився у 1991 році. Це неминуче чекає і правонаступницю СРСР — російську федерацію як планетарне зло. Кожна імперія, яку знає історія, пройшла цей шлях: народження — розквіт — занепад — смерть. На уламках імперій в муках народжувалися незалежні національні держави.
 
Сьогодні Українська нація рятує світ від ядерної пожежі, яку погрожує розпалити «божевільний з ядерною кнопкою» путін. Ми вистоїмо у війні з московським агресором і здобудемо Перемогу над путінським фашизмом.
 
Перемога України над московською імперією зла прискорить її розпад в результаті національно-визвольних воєн поневолених народів. Україна буде для них взірцем у боротьбі за незалежність, волю і демократію. Ми є свідками остаточного краху російської імперії. 
 
Майбутнє України — бути провідником нової цивілізації, духовним й інтелектуальним центром об’єднаної Європи від Ла-Маншу до Уралу, про що я неодноразово публікував у ЗМІ, починаючи з 2016 року.
 
Слава Україні та її захисникам і захисницям! 
 
Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, генерал-лейтенант, почесний голова СОУ