Вічна молодість Тома Круза: як 62-річному актору досі вдається виконувати важкі трюки

16.10.2024
Вічна молодість Тома Круза: як 62-річному актору досі вдається виконувати важкі трюки

Кадр із фільму «Місія нездійсненна». (Фото з сайту ua.korrespondent.net.)

Дивлячись на 62-річного Тома Круза, багато шанувальників дивуються, як йому вдається не тільки виглядати так молодо, а й виконувати важкі трюки.
 
Як виявилося, Том зберігає фізичну форму та молодість шкіри за допомогою екстремального методу, на який наважиться не кожен.
 
Круз багато років тому став фанатом кріотерапії, він систематично вдається до найекстремальнішої його форми — занурюється повністю в середовище з дуже низькою температурою, постійно перевищуючи дозволений час перебування в ній.
 
Причому, втомившись від зауважень персоналу клінік з приводу порушення ним правил, він придбав кріокамеру в особисте користування та встановив її вдома.
 
І тепер Круз щодня заходить до неї за температури мінус 220 градусів за Фаренгейтом, що рівнозначно приблизно мінус 100 градусів за Цельсієм.
 
Та якщо лікарі категорично не рекомендують перебувати в такому екстремальному холодному середовищі більше п’яти хвилин, Круз постійно перевищує належний час, сподіваючись таким шляхом досягти якщо не безсмертя, то принаймні прожити більш ніж 100 років.
 
За деякими чутками, старість — це те, чого Круз боїться найбільше. І заради того, щоб відсунути старіння свого організму якнайдалі, він готовий на що завгодно.
 
Його навіть не лякає перспектива смерті, можливо, тому він постійно практикує небезпечні трюки — на зразок стрибка з літака або з даху стадіону, як він це зробив на церемонії закриття Олімпіади в Парижі.
 
При цьому Круз не бажає визнавати свій вік і в стосунках із жінками. Останні кілька років Том, який пережив три невдалі шлюби, вперто шукає для себе подругу, яка допомогла б йому почати життя спочатку, народивши спільних дітей.
 
Том Круз готовий зніматися у фільмі «Місія нездійсненна» до 80 років, в якому вперше зіграв Ітана Ханта майже 30 років тому. Том Круз заявив, що продовжуватиме зніматися за прикладом 80-річного Харрісона Форда, який досі втілює на екранах легендарного Індіану Джонса. 
 
У свої 62 актор кинув виклик часу. Завдяки привабливій зовнішності та фізичній силі він продовжує отримувати безліч пропозицій. Але, як виявилося, досягнуте для Круза не межа. Нещодавно він дав інтерв’ю виданню Sydney Morning Herald, у якому порівняв себе з Фордом.
 
«Харрісон — легенда. Маю 20 років, щоб наздогнати його. Я сподіваюся продовжувати зніматися у фільмах «Місія нездійсненна», доки не досягну його віку», — каже актор.
 
Уже наступного тижня у світовий прокат виходить сьома частина стрічки «Місія нездійсненна», яка називатиметься «Смертельна розплата». Том Круз у головній ролі, як завжди, сам виконав складні трюки.
 
Актор зайнявся спідглайдингом: стрибнув із парашутом і пролетів на параплані поблизу скель. Прем’єра «Смертельної розплати» обіцяє бути масштабнішою за будь-який попередній фільм, на Rotten Tomatoes кінострічка вже набрала в серед­ньому 98%.