Черкащани передали на фронт антидронові комплекси та зарядні станції на 4 мільйони

09.10.2024
Черкащани передали на фронт антидронові комплекси та зарядні станції на 4 мільйони

Для 118-ї бригади ТрО ЗСУ Черкащина передала черговий транш підтримки. (Фото Черкаської ОВА.)

Традиційна підтримка нашим захисникам від Черкаської області: для 118-ї бригади територіальної оборони ЗСУ, а також іще кількох підрозділів від Шевченкового краю передано черговий пакет допомоги.
 
Про це повідомляє голова Черкаської обласної військової адміністраціїІгор Табурець.
 
За його словами, формували все, згідно із запитами від бійців.
 
«Із переданого: два антидронові комплекси та ретранслятор. Ще — 22 зарядні станції різної модифікації. Також подбали й про побутове: відправили майже тисячу польових ліжок», — розповідає очільник Черкаської області.
 
Закупили все коштом обласного бюджету за відповідною програмою. Загалом на майже 4 млн грн. Нагадаємо, нещодавно Ігор Табурець відвідав бійців 118-ї бригади ТрО та 58-ї мотопіхотної бригади, які виконують бойові завдання на східному напрямку. Принагідно тоді передав оборонцям близько 200 FPV-дронів з необхідним устаткуванням.
 
До речі, до переданого на фронт підсилення, про свою підтримку повідомила й Тернівська громада Черкаського району, яка коштом місцевого бюджету придбала для бійців засіб радіоелектронної боротьби та потужний генератор.
 
Цього разу його передали для 254-го окремого батальйону територіальної оборони 118-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України.