Заперечуєш Голодомор — до криміналу

18.09.2024
Заперечуєш  Голодомор —  до криміналу

Редакція газети «Україна молода» презентує унікальне видання, в якому зібрані журналістські розслідування, проведені у 2022 — 2024 рр., що стосуються приховування в Україні правди про злочини комуністичного тоталітарного режиму, в першу чергу про Голодомор-геноцид українців 1932 — 1933 років.
 
Понад 100 років кремль приховує правду про масове винищення українців у ХХ ст., проводячи спеціальні операції, фальсифікуючи та приховуючи історичні матеріали, намагаючись ввести в оману світове товариство з метою уникнути відповідальності та зберегти російський фашизм.
 
 У 1991 році Україна стала незалежною державою, однак московія не змирилася з таким розвитком історії. Революція гідності, яка відбулася у 2013—2014 рр., стала ключовою подією для самовизначення української ідентичності, єдності української нації та розрив із росією.
 
Вигадавши ідеологему «рускій мір», заперечуючи право на самостійність України, кремлівський диктатор розпочав у 2014 році війну проти України, тимчасово окупувавши АР Крим та частини Донецької і Луганської областей.
 
Саме в цей час кремль активізував «п’яту колону», яка не лише підтримує російські наративи, спрямовані на знищення Української держави та української нації, а й відкрито підтримала російську агресію.   
 
Війна ніколи не починається сама по собі, їй завжди передує агресія в гуманітарній сфері, мета якої полягає у ліквідації національної ідентичності країни.
 
Вирішивши, що спеціальна операція в гуманітарній сфері пройшла успішно, путін у лютому 2022 року заявив, що метою кремля є «денацифікація» та «демілітаризація» України.
 
Як встановлено журналістськими розслідуваннями, діяльність «п’ятої колони» та агентури московії в гуманітарній сфері була направлена на збереження так званої «радянської історичної школи», недопущення розкриття злочинів комуністичного режиму, нав’язування суспільству подвійних стандартів, невиконання законів України та резолюцій Євросоюзу із вимогами надати правову оцінку злочинам комуністичного режиму, знищити фальшиві історичні нормативи, які сфабриковані та поширюються для підтримки ідеології та виживання кремля.
 
Незважаючи на неодноразові заклики громадськості до української влади, дотепер не прийнятий закон про кримінальну відповідальність за заперечення геноциду українців. Усе це дає можливість антиукраїнським силам продовжувати діяльність на знищення Української нації.
 
Усім нам треба усвідомити, що перемога на полі бою можлива лише у разі перемоги українського суспільства у мовно-культурній, інформаційній, історичній та конфесійній війні. Історичною місією України є не лише перемога над рашизмом, а й об’єднання демократичного світу в боротьбі за майбутнє людства.
 
З журналістськими розслідуваннями «Війна за Україну: правда про Голодомор — геноцид українців» читачі зможуть ознайомитися в наукових бібліотеках, установах та університетах України. 
 
Придбати історико-публіцистичне видання можна за електронною адресою: [email protected], тел.: (050) 462-95-48.