Тримаємо стрій

04.09.2024
Сьогоднішній номер газети «Україна молода» перетинає ще одну позначку — читачі за 33 роки і 2 місяці діяльності видання отримують аж 6-тисячний.
 
Зважаючи на те, що вже 2,5 року точиться жорстока повномасштабна російсько-українська війна, а  українській пресі завжди за роки відновленої Незалежності України було непросто, ми горді, що гідно тримаємо інформаційний фронт, який росія не припиняє атакувати близько чотирьох століть.
 
Ми вдячні кожному читачу й читачці за цікавість до важливих тем. Ми відчуваємо підтримку доброчинців. Незмінний редактор усі роки — Михайло Дорошенко. 
 
Потужним партнером українських ЗМІ, зокрема й газети «Україна молода», є Європейський фонд за демократію — незалежна грантодавча організація, що підтримує редакції як творців демократичних змін на теренах країн Європейського сусідства та поза його межами.
 
Тож відповідально можемо казати, що підтримуємо зміцнення демократичних цінностей Української держави.
 
Будемо відверті, є куди рости рівню оплати праці журналістів та авторських гонорарів. Однак цей фактор не впливає на відповідальність кожного, хто створює газету «Україна молода».
 
Бо для колективу й усіх, хто пише у видання та підтримує його, це значною мірою місія: докладати зусиль, щоб процвітала наша держава. І це не пафосні слова, а щоденна копітка праця.
 
Ми у війні. Тож кожен на своєму місці — зброєю, ділом і словами — наближаємо нашу Перемогу. 
 
Дякуємо ЗСУ і всім Силам оборони України за можливості. «УМ» продовжує тримати стрій.