Columbia Pictures готує перезапуск культового хорору «Анаконда»

28.08.2024
Columbia Pictures готує перезапуск культового хорору «Анаконда»

Кадр із нового фільму «Анаконда». (Фото з сайту tochka.by.)

В основу сюжету нової «Анаконди» ляже історія групи друзів, які вирушили до тропічного лісу, щоб зняти рімейк свого улюбленого фільму молодості.
 
У новій стрічці знімуться Джек Блек і Пол Радд. Джек зіграє режисера-невдаху, котрий останніми роками знімає лише весілля.
 
Пол Радд виконає роль зірки маловідомого поліцейського серіалу. Подорож героїв обернеться справжнім випробуванням на виживання.
 
У джунглях вони зіткнуться з гігантською змією, стихійними лихами та небезпечними злочинцями.
 
Нова «Анаконда» включатиме елементи комедії та метафільму, що нагадує стиль попередньої роботи режисера Тома Гормікена «Нестерпний тягар величезного таланту», де Ніколас Кейдж грав вигадану версію самого себе.
 
Робота над фільмом триває вже кілька років. Перші чутки про перезапуск «Анаконди» з’явилися ще 2020 року, проте студія тривалий час не могла затвердити остаточний сценарій.
 
Це не перший спільний проєкт для Блека та Радда — раніше вони разом працювали над мюзиклом «Злети та падіння: Історія Дьюї Кокса» (2007).
 
Оригінальний фільм «Анаконда» за участю Дженніфер Лопес, Айса К’юба та Джона Войта, знятий у 1997 році, заробив понад 136 млн доларів у світовому прокаті за бюджету в 45 млн доларів.
 
Сюжет обертався навколо знімальної групи National Geographic, яка полювала за найбільшою змією у світі, але в результаті сама стала об’єктом полювання. 
 
Марія НЕВЗГЛЯД