Нове життя Джонні Деппа

14.08.2024
Нове життя Джонні Деппа

Джонні Депп. (Фото з сайту starsaboutwar.in.ua.)

Після розлучення з Ембер Герд деякі режисери не хотіли з ним мати справу.
 
Але Джонні не опускав рук: «Коли досягаєш абсолютного дна, важливо знайти під ногами надійний фундамент».
 
На зйомках фільму «Ромовий щоденник», де актор виступив і в ролі продюсера, Джонні познайомився з Ембер.
 
Ця зустріч, одруження (шлюб з Герд протримався трохи більше року) і драматичні для обох наслідки повністю змінили життя голлівудської зірки.
 
У 2014 році на пальці Ембер Герд помітили перстень з діамантом. Депп підтвердив факт заручин, і на початку 2015 року вони одружилися.
 
А вже у травні 2016 р. Ембер подала документи на розлучення, звинувативши чоловіка в регулярному домашньому насильстві під впливом алкоголю та наркотиків.
 
Через кілька днів вона отримала судовий припис, що не дозволяє Деппу наближатися до неї.
 
Депп категорично заперечував усі звинувачення. За словами його представника, «Герд просто намагається вирішити свої фінансові запити».
 
Було досягнуто згоди про виплату їй 7 млн доларів за умови, що вона відкличе ордер про заборону чоловіка вступати з нею в контакт і анулює запит на виплати їй щомісяця 50 тис. доларів.
 
Здавалося, досягнуто взаємної згоди. Розлучення було завершено, отримані 7 млн доларів ексдружина, згідно з її заявою, збиралася передати до благодійних фондів.
 
Пізніше з’ясувалося, що з грошима не все так просто: юристи знайшли докази дивних переказів від різних осіб, словом, цей широкий жест фігурував в аргументах захисту актора, які доводять схильність Герд до брехні.
 
У грудні 2018-го в газеті «Вашингтон пост» вийшла колонка від Ембер. Ім’я Деппа в тексті не згадували, але й так усе було зрозуміло.
 
Принаймні, на думку юристів актора: «Міс Герд не є жертвою насильства, вона сама злочинниця. Її звинувачення є частиною спланованої вистави для створення позитивного ставлення до себе».
 
2019-го Депп подав до суду позов про захист честі та гідності й відшкодування моральної шкоди на 50 млн доларів.
 
Поклавши на Герд відповідальність за наклеп на колишнього чоловіка, їй присудили виплатити Джонні 10 млн доларів як відшкодування завданих збитків і 5 млн доларів штрафу, пізніше скороченого до 350 тисяч.
 
Суд «Депп проти Герд» привернув навіть більше уваги, ніж будь-хто міг припустити. Перегляди судових засідань зашкалювали, ці відео мали успіх не менший, ніж популярні телешоу. З них зробили документальний фільм.
 
Величезний внесок у популярність цього «серіалу» зробила 38-річна Камілла Васкес, адвокат Деппа. Невдовзі з’явилися чутки про роман між Каміллою та її клієнтом.
 
Але насправді Депп зустрічався з британською адвокаткою Джоель Річ, що представляла його в 2020-му в лондонському суді ще за одним позовом — проти британського таблоїда Sun, який назвав актора «домашнім ґвалтівником, який б’є дружину».
 
Цей позов, до речі, Депп програв. Адвокатка жила в Лондоні, була заміж­ньою й мала двох дітей, але з чоловіком перебувала в процесі розлучення. З цієї історії так нічого не вийшло.
 
Що ж стосується особистого життя актора, Депп не поспішає заводити нові стосунки. Під час зйомок фільму про Модільяні в Італії Депп пригледів середньовічний замок неподалік Туріна і планує його купити.
 
Замок із церквою XV століття представляє історичну цінність і більше схожий на фортецю. Невідомо, чи вийде в любителя будов «з характером» (у Деппа в Лос-Анджелесі є, наприклад, будинок у вигляді баварського середньовічного замку) задовольнити свої бажання. Якщо ж вийде, то, напевно, він знайде там дуже міцний фундамент. Хочеться сподіватися, зокрема й сімейний.