Від «Мулен Руж!» до «Доктора Хто»

31.07.2024
Від «Мулен Руж!»  до «Доктора Хто»

Кайлі Міноуг. (Фото з сайту hellomagazine.com.)

Днями в мережі активно обговорювали красуню Кайлі Міноуг, яка підкорила всіх своїм виглядом на обкладинці одного з модних журналів. 56-річна артистка похвалилася тонкою талією в обтислій синій сукні.
Популярна австралійська співачка та авторка пісень може похвалитися безліччю талантів. Згадаймо роботи Міноуг у кіно.
«Сім’я Салліван» (1976—1983)
У дитячі роки Кайлі Міноуг разом із молодшою сестрою ходила на платні уроки співу та танців, крім того, батьки віддали дівчаток навчатися гри на скрипці та фортепіано. Якось мама привела Кайлі та Даніель на кінопроби. Продюсер серіалу «Сім’я Салліван» затвердив Кайлі на роль біженки-сироти. За сюжетом, героїня Міноуг — іноземка, яка потоваришувала з австралійськими солдатами. Для цього ролика майбутній співачці довелося імітувати голландський акцент.
«Сусіди» (1985—2022)
37 сезонів та 8 тисяч серій — і це набагато більше, ніж загальновідома «Санта-Барбара» або серіал «Друзі». Проєкт дав старт кар’єрі багатьох знаменитостей. Як зазначала Кайлі, вона навіть не могла уявити, що він може принести їй гроші та славу.
«Злочинці» (1989)
Роль у серіалі «Сусіди» обдарувала Кайлі Міноуг глядацьким коханням. На талановиту дівчину звернув увагу режисер Кріс Томпсон, запросивши Кайлі на головну роль у свою картину разом із Чарлі Шлаттером. «Злочинці» — це історія про пару молодих людей, які борються за своє кохання в умовах суворих соціальних норм 1950-х років.
«Мулен Руж!» (2001)
У культовому мюзиклі з Ніколь Кідман та Юеном МакГрегором у головних ролях Кайлі Міноуг з’явилася в ролі Зеленої Феї. І хоча роль не була провідною, це не завадило Міноуг зробити свою фею справді незабутньою. Двічі оскароносний фільм став класикою кінематографа та зміг повернути інтерес публіки та кіноакадеміків до голлівудських мюзиклів.
«Корпорація «Святі мотори» (2012)
Езотерична притча Леона Каракса про маски, під якими день за днем ховаються люди не лише від чужих поглядів, а й часом від самих себе, стала володарем премії Молодіжного журі Каннського кінофестивалю. Стрічка складається з кількох новел, об’єднаних однією історією про таємничу безсмертну істоту, яка переміщується з тіла в тіло. Знаходячи форму то чоловіка, то жінки, то юнака, то вмираючого старого, ця таємнича істота може виявитися жебраком або казковим багатієм, шахраєм або гідним сім’янином.
«Гарячі канікули» (2017)
У комедії Стефана Елліотта зібралася справжня акторська збірна Австралії: Кайлі Міноуг (виконавиця однієї з головних ролей), Гай Пірс, Джек Томпсон та Рада Мітчелл. «Гарячі канікули» переносять нас у часи хіпі та сексуальної революції — у світ, який вирує і змінюється щохвилини. І нехай картина не претендує на велич, її із задоволенням переглядаєш на одному подиху.
«Доктор Хто» (1963)
Проєкт «Доктор Хто», який увійшов до «Книги рекордів Гіннесса» як найтриваліший науково-фантастичний серіал, за понад 60-річну історію зібрав на екрані провідних зірок. У спецвипуску під назвою «Подорож клятих» (2007) одна з ролей дісталася Кайлі Міноуг. Наприкінці минулого року артистка навіть заговорила про можливе повернення до проєкту і зазначила, що готова знову втілити образ Астрід Пет: «Це здорово — бути частиною настільки улюбленого серіалу з Девідом Теннантом у ролі Лікаря. Щасливі дні. Я була б не проти, якби Астрід Пет повернулася».