Флірт або зрада

24.07.2024
Флірт або зрада

Гвінет Пелтроу і Кріс Мартін. (Фото з сайту newstyle-mag.com.)

Актриса завжди жила за своїми правилами. І навіть процес розлучення почала не з розподілу майна чи обговорення питань опіки над дітьми, а здивувала всіх, вирушивши з поки що чоловіком Крісом Мартіном відпочивати на Багами. На такий несподіваний крок її надихнув особистий психолог. Як з’ясувалося, Гвінет давно спілкується з автором книжок із психології. Одне з її ноу-хау — метод поступового розставання.
З Мартіном Пелтроу познайомилася на концерті його рок-гурту в 2002 році. За три тижні до їхньої доленосної зустрічі помер батько актриси, режисер Брюс Пелтроу. Саме Кріс знайшов потрібні слова підтримки та витягнув Гвінет із глибокої депресії. У грудні 2003-го Мартін і Пелтроу одружилися, а за пару днів до весілля Гвінет оголосила, що чекає на дитину. У травні 2004-го Гвінет народила дівчинку, яку назвали Еппл (яблуко), ще за два роки на світ з’явився хлопчик — Мозес. Незабаром після цього Пелтроу наважилася на остаточний переїзд на батьківщину чоловіка до Великої Британії.
Першу тріщинку шлюб Гвінет та Кріса дав іще після народження сина. Тоді актрису мучила післяпологова депресія, вона не могла рухати правою рукою, зазнавала страшних головних болів і дуже боялася інсульту. У той непростий період Гвінет і стала затятим адептом здорового способу життя, вона виключила з раціону всі продукти, що містять глютен, а також вуглеводи. Потім їй навіть довелося виправдовуватись, що вона зовсім не морить сім’ю голодом. Того разу до серйозної сварки не дійшло, можливо, тому, що подружжя об’єднало спільне лихо: у Гвінет, що завагітніла третьою дитиною, стався викидень. Однак незабаром непорушність їхнього союзу знову була поставлена під сумнів.
Дехто казав, що Пелтроу потрібен чоловік, схожий на її батька. Можливо, витонченій білявці й справді не вистачало в Мартіні рис, якими був наділений Брюс Пелтроу. І хоча Гвінет довгі роки ретельно підтримувала видимість ідеального шлюбу, старанно працюючи над образом дбайливої матері, вірної подруги та борця за здоровий спосіб життя, примудряючись ховати за гламурним фасадом багато непривабливих таєм­ниць, усе таємне стає очевидним. З’ясувалося, що протягом кількох років актриса мала роман з відомим адвокатом Кевіном Йорном, який представляє інтереси Леонардо Ді Капріо, Джуда Лоу, Джастіна Тімберлейка та інших зірок. 
Стало відомо, що Пелтроу відмовилася давати інтерв’ю редактору Vanity Fair, ще й попросила друзів ніколи не мати з журналом жодних справ. Тут же на одному з жовтих сайтів з’явилася інформація про численні зради актриси. Серед коханців Пелтроу називали мільярдера Джеффрі Соффера, літературного агента Люка Дженклоу та того самого адвоката Кевіна Йорна.
Коли скелети один за одним посипалися з шафи Гвінет, її з Мартіном життя потрапило під збільшувальне скло. Обидва зізналися, що цілий рік намагалися врятувати свій шлюб. Тепер уже й Кріса постійно бачили в компанії незнайомих красунь. Виникла підозра, що розлучитися вирішив саме Кріс.
Хай там як, Гвінет і Кріс знайшли сили пробачити взаємні образи й розлучитися гідно, не доводячи справу до суду. Майно вони збираються поділити навпіл, а опіка над дітьми буде спільною. Виявляється, ще рік тому Мартін і Пелтроу придбали будинок у Малібу, він чудово підходить для зустрічей колишнього подружжя «на нейтральній території». Там Кріс зможе проводити час із нащадками.
Не виключено, що така грамотна поведінка затьмарить собою в пам’яті шанувальників Пелтроу погані таємниці, що вилізли назовні.