Голді Хоун та Курт Рассел відзначили 41 рік спільного життя

17.07.2024
Голді Хоун та Курт Рассел відзначили 41 рік спільного життя

Голді Хоун і Курт Рассел. (Фото з сайту meta.ua.)

Голді — щаслива мати трьох дітей: Кейт Хадсон, Олівера Хадсона та Уайат Рассела, їхнього спільного з Расселом сина. Актриса вважає своїм сином і Бостона Рассела, сина Курта від першого шлюбу.
 
Голді — ще й щаслива бабуся вісьмох онуків.
 
Тож Хоун і Рассел можуть сміливо претендувати на звання зразково-показової родини, яку акторці вдалося створити у Голлівуді.
 
Щодо кар’єри, то Голді пройшла довгий шлях у шоу-бізнесі. Від професійної танцівниці до оскарівської номінантки та однієї з перших актрис, яка вирішила продюсувати свої фільми.
 
Голді була природженою артисткою — танцювала та співала вдома, з трьох років завзято займалася балетом. У 17 років дізналася про дуже хорошу балетну студію і їздила туди на нічні класи.
 
«Якщо чекаєш надто багато — не зможеш змиритися з реальністю, жити справжнім. Ніколи не знецінюй склянку з водою», — Голді все життя намагається дотримуватись цієї філософії.
 
У 18 років вона покинула університет і відкрила власну балетну студію. Справи йшли досить успішно, але мрії про бродвейську сцену взяли гору, і Голді поїхала до Нью-Йорка, де танцювала в кордебалеті.
 
Несподівано її «висмикнули» з кордебалету та запросили до шоу на телебачення. Продюсери були приємно здивовані, що дівчина має комедійний талант і вміє грати.
 
Щойно стало зрозуміло, що Хоун світить акторська кар’єра, вона одразу звернулася до психологів. Роки аналізу та пошуку душевного спокою позначилися на стосунках із першим чоловіком.
 
Гас Тріконіс, за якого вона вийшла 1969-го, був танцівником і теж мріяв про акторську кар’єру. Але не виніс успіхів дружини, яка на відміну від нього справді зробила кар’єру в Голлівуді.
 
Вони з чоловіком не жили разом із 1973 року, але на розлучення актриса подала лише 1975-го — після того, як музикант Білл Хадсон зробив їй пропозицію. У відповідь перший чоловік вимагав відступних.
 
На весіллі з Біллом Хадсоном Хоун уже була вагітна їхнім сином Олівером. Ще через 2,5 року народилася донька Кейт, але на той час стосунки подружжя дали тріщину. Причина та сама — ревнощі чоловіка до успіхів дружини.
 
Голді Хоун мріяла зустріти чоловіка, абсолютно впевненого в собі. Таким чоловіком виявився Курт Рассел. Вони вперше зустрілися на зйомках 1967 року. Голді був 21 рік, Курту — 16.
 
«Він був чарівним, але занадто юним для мене», — пізніше скаже про цю зустріч Голді.
 
У 1983 році вони знову опинилися на одному знімальному майданчику.
 
Скільки разів Курта та Голді «розводили» і скільки ходило чуток про завершення цієї рідкісної голлівудської лавсторі! Хай там як, але стосунки все витримали. Сам Курт якось зізнався: «Отримавши Голді Хоун, здобуваєш непоганий шанс на щастя».
 
Коли Голді виповнилося 50 років, вона відчула бажання зайнятися чимось важливішим за акторство. Акторка почала вивчати роботу мозку і після трагедії у вересні 2001 року вже точно знала, чим займеться: написала дві книги, запустила фонд допомоги для дітей із психологічними проблемами.
 
«Я всиновила набагато більше дітей у всьому світі, ніж можна було б припустити, просто не поширююсь на цю тему», — каже Хоун.
 
78-річна актриса вже практично не знімається, натомість, як і раніше, — щаслива кохана Курта Рассела. Хоча вони так і не побралися офіційно, але цього року відзначили 41 рік спільного життя.