У Черкасах під час пожежі загинула молода сім’я військового та їхня 2-річний син

10.07.2024
У Черкасах під час пожежі загинула молода сім’я військового та їхня 2-річний син

Загинула родина Панасенків. (Фото з фейсбуку.)

Жахлива трагедія сталася у Черкасах: на пожежі загинула молода сім’я.
 
Про це «УМ» повідомили в управлінні ДСНС у Черкаській області.
 
За словами надзвичайників, рятувальники отримали повідомлення про пожежу в 5-поверховому житловому будинку на вулиці Хрещатик.
 
«Унаслідок цієї пожежі загинули тато, мама і дворічна дитина. Причина виникнення надзвичайної ситуації встановлюється», — зазначають в обласному управлінні ДСНС.
 
Як інформує черкаський сайт vikka.ua, загинула родина Панасенків: Максим, Маша і їхній син Льова. Максим Панасенко — відомий у Черкасах адвокат, юрист та підприємець.
 
Він є співвласником кількох фірм, які володіють об’єктами нерухомості в місті. У 2006 році вступив до Київського університету внутрішніх справ і в 2011 році отримав диплом спеціаліста за фахом «правознавство».
 
Зайнявся приватним бізнесом. Двічі балотувався до Черкаської міської ради. Перший раз — від Партії вільних демократів, другий — від «Європейської Солідарності». Але жодного разу не був обраний.
 
Як говорять друзі і знайомі загиблого, він був завжди привітний і веселий. У 2022 році, коли розпочалася повномасштабна війна, вступив до лав Черкаської територіальної оборони, хоча мав можливість отримати відстрочку.
 
Воював разом із побратимами на Запорізькому напрямку.