Кохання нашвидкуруч: найкоротші шлюби зіркових пар Голлівуду

12.06.2024
Кохання нашвидкуруч: найкоротші шлюби зіркових пар Голлівуду

Ніколас Кейдж та Еріка Койке. (Фото з сайту fakty.ua.)

Укладання шлюбу для багатьох знаменитостей часто більш схоже на яскравий, але недовговічний спалах, ніж на міцний союз двох сердець.
 
Блискучі весільні урочистості, романтичні клятви вічного кохання і... стрімке розлучення через лічені місяці, а то й тижні.
 
Здавалося б, у зірок, які живуть у розкоші та славі, має бути більше шансів на щасливе сімейне життя. Але статистика говорить про інше. Як приклад — п’ять найкоротших шлюбів зіркових пар.
 
Памела Андерсон та Рік Саломон. Обидва рази їхні шлюби тривали лише лічені дні. Перший раз Памела та Рік одружилися у 2007 році на Гаваях. Проте вже за два тижні подали на розлучення.
 
Через шість років, у 2013-му, пара вирішила дати своїм стосункам другий шанс. Але й цього разу щастя тривало недовго — лише 6 місяців.
 
Одним із найгучніших у 2019 році був розрив актора Ніколаса Кейджа та його дружини Еріки Койке. Пара одружилася в Лас-Вегасі в березні, але вже через чотири дні подала заяву на розлучення.
 
Сам Кейдж пояснив, що це був «спонтанний порив» і вони з Ерікою виявилися неготовими до шлюбних зобов’язань. Ба більше, подейкували, що актор був сильно п’яний під час церемонії одруження.
Брітні Спірс та Джейсон Александр.
Фото з сайту go.zvuk.
 
Одним із найскандальніших та короткочасних шлюбів в історії шоу-бізнесу став союз Брітні Спірс та її давнього друга дитинства Джейсона Александра. У 2004 році вони поспішно зіграли весілля в Лас-Вегасі.
 
Проте вже через 55 годин шлюб Брітні та Джейсона було анульовано. Спірс пізніше пояснила, що вони з Александром зробили цю безрозсудну витівку під впливом моменту й не були готові до серйозних стосунків.
 
У 2011 році реаліті-зірка Кім Кардаш’ян та баскетболіст Кріс Хамфріс зіграли пишне весілля, витрати на яке оцінювали в 10 мільйонів доларів. Пізніше Кім зізналася, що вони з Крісом піддались на вмовляння оточення.
 
У результаті вони зрозуміли, що зов­сім не підходять одне одному, і вирішили розлучитися. Багато хто запідозрив, що шлюб був інсценований для піару, але Кардаш’ян категорично відкидала ці звинувачення.
 
І насамкінець іще одна зіркова пара, шлюб якої хоч і тривав довше за всіх у цьому списку, все одно сприймається як стрімкий. Ідеться про Дженніфер Еністон та її екс­чоловіка Бреда Пітта.
 
Вони одружилися 2000 року, але вже 2005-го їхній союз розпався. Багато хто пов’язував причину розлучення Дженніфер і Бреда з романом Пітта з Анджеліною Джолі на зйомках фільму «Містер і місіс Сміт». Хоча самі зірки стверджували, що просто «розійшлись у поглядах». Так чи інакше, їхнє розлучення після всього лише 5 років шлюбу стало одним із найбільш обговорюваних в історії Голлівуду.