Шляхи Меган і Гаррі розходяться: стало відомо про плани принца та герцогині

17.04.2024
Шляхи Меган і Гаррі розходяться: стало відомо про плани принца та герцогині

Їхні дві дороги, ймовірно, розійшлися. (Фото з сайту radiosvoboda.org.)

Уже давно ходять чутки про проблеми у стосунках Меган Маркл і принца Гаррі.
 
Навіть астрологи та психологи передрікали неминуче розлучення подружжя.
 
Однак якщо раніше це були лише прогнози і спірні міркування, то тепер з’явився аргумент.
 
Як стало відомо, Гаррі і Меган обрали в своєму подальшому житті різні шляхи, які, з великим ступенем імовірності, призведуть до чвар та відчуження.
 
Їх робочі відносини зазнають краху, що підтверджує королівська експертка Даніела Ельзер.
 
Хоч би як намагалося подружжя створити враження ідеальної гармонії в сім’ї, насправді це не так.
 
Віднедавна принца та його дружину часто бачать порізно. І якщо 2023 року вони разом працювали над спільними проєктами, тепер кожен із них зайнявся тим, до чого лежить душа.
 
Як було оголошено днями, принц і герцогиня після низки невдалих спроб займатися разом однією справою вирішили розділитися.
 
Меган захотіла зайнятися суто жіночим проєктом — документальним телешоу, в якому вона збирається приділити особливу увагу кулінарії та садівництву.
 
А принц вирішив направити свої зусилля на створення серіалу на спортивну тему — про світ професійного кінного поло. Гаррі, який і сам із захопленням займається цим видом спорту вже не одне десятиліття, з нетерпінням чекає на початок роботи.
 
Як уже стало відомо, він має в рамках цього проєкту багато роз’їжджати світом (зрозуміло, без Меган, яка тим часом буде завантажена роботою вдома, в Каліфорнії).
 
Ельзер каже, що такий поділ інтересів створює «Берлінську стіну» між подружжям. Королівський експерт назвала такі внутрішньосімейні стосунки «робочим розлученням».
 
Меган і Гаррі неминуче проводитимуть разом усе менше часу, а їхні інтереси та коло спілкування розходитимуться все більше. Ймовірність того, що вони зможуть зберегти свій шлюб у довгостроковій перспективі, на думку більшості психологів, вкрай мала.
 
Тим часом експерти вважають вельми примітним те, що принц із герцогинею вирішили змінити напрям своєї діяльності, принаймні на словах. Адже досі вони обоє фактично заробляли на життя тим, що поливали брудом королівську родину.
 
Однак останнім часом їхні постійні нападки на родичів Карла III перестали викликати колишній інтерес у публіки. І Меган із Гаррі, мабуть, зуміли зробити з цього правильні висновки.
 
Можливо, на їхнє рішення про зміну напряму діяльності вплинула складна ситуація — в самого монарха та його невістки Кейт Міддлтон виявлено онкологічні захворювання. І висувати проти них свої нові звинувачення в такій ситуації було б просто непристойно. 
 
Марія НЕВЗГЛЯД