Бійся симпатичних хлопців: актриса Меган Фокс застерігає

23.08.2023
Бійся симпатичних хлопців: актриса Меган Фокс застерігає

Меган Фокс.

Зірка «Трансформерів» та «Черепашок-ніндзя» 37-річна Меган Фокс — не тільки красуня і спортсменка. Вона ще й пише вірші і навіть готується видати збірку власних поезій, яка отримала назву Pretty Boys Are Poisonous («Симпатичні хлопці отруйні»).
    

Збірка складатиметься з 70 віршів, які, як сподівається авторка, зможуть надихнути інших повернути собі щастя та індивідуальність.
    

«Усе своє життя я зберігала таємниці людей, моє тіло болить від тяжкості їхніх гріхів. Моя свобода живе на цих сторінках, і я сподіваюся, що мої слова зможуть надихнути інших повернути собі щастя і свою індивідуальність, використовуючи свій голос, щоб висвітлити те, що було поховане, але не забуте в темряві», — йдеться в описі книги. Видавництво Simon&Schuster, яке взялося за друк книжки, зазначило, що акторка продемонструє у віршах свій «злий гумор».
    

Чому в актриси «зуб» на симпатичних хлопців, можна лише здогадуватися. Відомо, що вперше Меган обпеклася на коханні ще зовсім юною. У 2004 році Фокс почала зустрічатися з актором Браяном Остіном Гріном, з яким познайомилася на зйомках телесеріалу «Королева екрана»; на момент початку відносин їй було 18 років, а Гріну — 30. У листопаді 2006-го вони побралися, але вже в лютому 2009-го пара оголосила про розлучення. А за рік, у червні 2010 року, стало відомо, що Фокс і Грін знову заручилися!
    

Фокс та Грін одружилися вдруге влітку 2010 року на таємній церемонії на острові Мауї. Та вдруге увійти в ту саму річку вдалося ненадовго. Бо вже за п’ять років пара несподівано оголосила про розлучення. Гадаєте, на тому все скінчилося? Де там! На початку 2016 року почався третій дубль родинного життя: пара відновила стосунки. Живучи в такому режимі, подружжя примудрилося народити трьох дітей. Їхнім синам — Ноа Шеннону, Боді Ренсому і Джорні Ріверу — відповідно десять, дев’ять та сім років. Крім того, Фокс є мачухою сина Гріна, 21-річного Кассіуса, від попередніх стосунків. Навесні 2020 року пара нарешті поставила крапку у своєму дивному шлюбі, оголосивши (вкотре!) про своє розлучення.
    

Відомо, що останні три роки актриса зустрічається з репером Machine Gun Kelly. Рік тому Меган навіть оголосила, що вони заручені, проте офіційно реєструвати шлюб пара не поспішає.
    

В одному з інтерв’ю, говорячи про стосунки та сексуальність, Фокс зазначила, що має недовіру та неприязнь до чоловіків і що сприйняття її як «дикої та шаленої секс-бомби» не відповідає дійсності, оскільки вона за характером досить замкнута і мала зов­сім невеликий сексуальний досвід. Але що й казати, досвід особливого сімейного життя зірка точно має. Отже, їй є що сказати про це іншим. Зокрема й про «отруйність» симпатичних хлопців.
    

Збірка віршів акторки має вийти друком 7 листопада у США та Великій Британії. Вартість книги — 26 доларів.
    

Також цьогоріч зможемо побачити Меган Фокс у новому фільмі «Нестримні-4». Це буде вже четверта частина відомого бойовика за участю зіркового ансамблю в складі Сильвестра Сталлоне, Джейсона Стетхема, Дольфа Лундгрена та Ренді Кутюра. В українському прокаті стрічка з’явиться 21 вересня.