Більше перцю! Зірки «Спіймати Кайдаша» озвучили собак у новій комедії

16.08.2023

Якщо ви шукаєте фільм, на який можна сходити з дитиною, то це точно не «Кудлаті перці», що виходить у прокат із 17 серпня. Так, це комедія, і так, це стрічка про собак.

 

Але, попри дитячу або ж сімейну тематику, фільму присвоєно рейтинг R. А це означає, що жарти, якими наповнена комедія, розраховані винятково на дорослу аудиторію.


Отже, про що фільм? П’яничка Дук (Вілл Форте) довго намагався позбутися свого пса Реджі, й нарешті йому це вдалося. Собака опиняється один серед великого міста.

 

Виживати у мегаполісі він зовсім не вміє, тож добре, що йому зустрілися інші чотирилапі безхатьки. Усвідомивши, що господар ніколи його не любив, Реджі вирішує помститися своєму «колишньому».

 

Найліпший спосіб — відгризти найціннішу частину тіла. Щоб здійснити задумане, «кудлаті перці» вирушають у сповнену пригод дорогу.


Комедію зняв режисер Джош Ґрінбаум за сценарієм Дена Перро («Американський вандал»). А озвучили «перців» актори Григорій Бакланов та Тарас Цимбалюк, відомі за ролями Лавріна та Карпа Кайдаша в популярному телесеріалі «Спіймати Кайдаша».


«Я неймовірно кайфонув за ці дні роботи над роллю. «Кудлаті перці» — яскравий, драйвовий фільм. Тим більше зараз, коли ми шукаємо додаткового живлення, аби триматися на плаву та рухатися далі. Тож я скажу, що ці півтори години — це півтори години веселощів без жодного смутку та печалі, а ще це кіно про наших найдобріших друзів — собак», — поділився враженнями Григорій Бакланов, який дублював головного героя, пса Реджі.


«Я і раніше дублював чимало різних фільмів, проте «Кудлаті перці» — нетривіальна й сповнена оригінальних жартів та поворотів сюжету історія. Загалом процес дублювання видався надзвичайно смішним та веселим, оскільки в основі історії багато комедії та чорного гумору, а я це обожнюю. Тож я вже чекаю прем’єри, але нагадую, що кіно лише для дорослих», — додав Тарас Цимбалюк, який озвучив пса на ім’я Лютий.