Ріанна стала мамою вдруге

16.08.2023
Ріанна стала мамою вдруге

Ріанна.

Робін Ріанна Фенті, яку ми всі знаємо під сценічним ім’ям Ріанна, стала мамою вдруге.

 

У співачки та її коханого A$AP Rocky народилася дівчинка. Інформація про це просочилася в ЗМІ від друзів родини, хоча пара сама ще ніяк не прокоментувала народження дитини.


Відомо, що співачка та її новонароджена донька почуваються добре — Ріанна відновлюється після пологів у своєму маєтку в Лос-Ан­джелесі.

 

«Вона дуже схожа на Ріанну — аж до світлих очей», — заявила подруга зірки.


Як відомо, в пари вже є старший син — він народився трохи більше року тому, 13 травня 2022-го. Первістка назвали RZA Athelston Mayers (Різа Ателастон Маєрс) на честь лідера хіп-хоп-групи Wu-Tang Clan та батька A$AP Rocky (його справжнє ім’я Ракім Ателастон Маєрс).


Яке ім’я молоді батьки придумають доньці, навіть важко уявити. Припускаємо, що це теж буде щось особливе й оригінальне.


Нагадаємо, Ріанна та A$AP Rocky оголосили про стосунки у 2021 році. А вже за рік у пари з’явився первісток. Тепер ось — донька. Коли ж ми побачимо 35-річну Ріанну на сцені або почуємо її нові хіти, важко сказати. Бо материнство, схоже, припало їй до душі.

 

Недарма під час другої вагітності співачка випустила колекцію одягу для вагітних, речі з якої прикрашав напис Make More Babies (дослівно «Робіть більше дітей»). Як бачимо, співачка не тільки радить це іншим, а й активно втілює в життя сама.