Газетні історії піднімають настрій

29.03.2023

«Україну молоду» я передплачую вже років п’ятнадцять і жодного разу не шкодував про свій вибір.

 

Ця газета настільки наша, українська, що буквально зігріває душу.

 

В одному номері можна знайти інформацію про всі сфери життя країни. Особливо мені подобається тематика 4-ї і 5-ї сторінок, де я дізнаюся про все, що робиться у владних кабінетах і що коїться загалом у світі, як реагують друзі на наші події.

 

Подача матеріалу журналісткою Тетяною Пархомчук викликає в мене неприховане захоплення. Вона — справжній професіонал і великий молодець!


Потім мене надзвичайно хвилюють події на фронті, розповіді про наших героїв, волонтерів і загалом людей, які допомагають армії. Усі ці люди надзвичайно рідні по душі, глибоко свої.


Знаходжу у газеті я також багато інформації на свою професійну, мистецьку, тематику. Читаю новини спорту, бо дуже люблю бокс. І насамкінець перечитую з великим задоволенням усі «приколи».

 

Недавно вподобав ось таку історію і тепер переповідаю її всім знайомим.

 

Підходять у Львові до чоловіка двоє молодиків і запитують: «Ви мєсний?» «Так, місцевий», — відповідає той. «Тогда подскажітє, пожалуйста, как лучше попасть в русскоє консульство». А чоловік лукаво посміхнувся і каже: «Найкраще з міномета!»


Словом, ті історії ви так здорово підбираєте, що вони піднімають настрій і дають упевненість у нашій перемозі. Війна, звичайно, велике горе. Водночас випробування, яке переживаємо зараз, неабияк згуртовує нас.

 

З цієї біди ми однозначно вийдемо не народом України, а справжнім українським народом. Я в це глибоко вірю. Підтвердження цьому знаходжу в кожному новому номері своєї улюбленої газети, яку, до речі, передплачує вся моя родина. Бажаю колективу редакції подальших успіхів.

Анатолій ПАЛАМАРЕНКО, народний артист України, лауреат Шевченківської премії, професор, Герой України

  • Перші шпальти світових ЗМІ: на фото - не Зеленський, а Залужний

    Зовсім не так, як хотілося б Банковій. Не той портрет. На фото - не Зеленський. Залужний. З компліментарними словами про Головнокомандувача і про кризу довіри ОП до генерала, який має набагато більшу підтримку і любов українців, ніж сам президент. >>

  • Бігусгейт знищить репутацію і виконавців і замовників

    У Київі 30 офіцерів, які володіють зброєю та мають роки вислуги, замість захисту Батьківщини витратили гроші платників податків на те, щоб незаконно підглядати у спальні за дівчатами- журналістками та знайти компромат у їхній білизні. >>

  • Влада не має стратегії війни на 2024 рік

    План дій головкома Залужного має базуватись на чіткому розумінні кількості поповнення людьми та озброєнням, на забезпеченні армії. Якщо президент заявляє, що не знає якою буде мобілізація, значить військові досі не знають на які сили ім можна розраховувати. >>

  • Що робиться для зменшення втрат наших військовослужбовців

    Що робиться, щоб проводити розбір втрат та потрапляння у полон, чи робляться висновки? Що робиться, щоб знімати з посад командирів, які не здатні розумно застосовувати особовий склад, і щоб просувати ефективних бойових лідерів на командні посади? >>