Знову разом. Джейсон Момоа та Ліза Боне змогли зберегти шлюб

22.03.2023
Знову разом. Джейсон Момоа та Ліза Боне змогли зберегти шлюб

Джейсон Момоа та Ліза Боне. (Фото з сайту aussiedlerbote.de)

У січні Джейсон Момоа, відомий за фільмами «Аквамен» і «Гра престолів», оголосив про розлучення зі своєю дружиною Лізою Боне через 16 років шлюбу.

 

За словами інсайдерів, близьких до пари, подружжя розій­шлося через те, що проводило дуже мало часу одне з одним. Джейсон займався кар’єрою, а Ліза насолоджувалась життям у Лос-Анджелесі без чоловіка.


Деякі джерела запевняли, що пара все ж таки намагається зберегти шлюб. А невдовзі стало відомо, що Джейсон повернувся до Лізи, і тепер вони знову разом. І хоча журналісти Hollywood Reporter рідко помиляються, сумніви в шанувальників таки були.

 

Та напередодні папараці застали Лізу Боне на прогулянці й помітили важливу деталь: актриса носить обручку, а це, швидше за все, означає, що їхній шлюб точно не розпався.


Нагадаємо, зірки познайомилися 2005 року. А 2007-го в них народилася дочка Лола Айолані Момоа, роком пізніше на світ з’явився син Накоа-Вулф Манакоапо Намакеаха Момоа. Щоправда, незважаючи на тривалі стосунки, Джейсон Момоа та Ліза Боне одружилися лише 2017 року.

Марія НЕВЗГЛЯД