Із серця геть: Карл III виселив принца Гаррі та Меган із їхньої резиденції під Лондоном

15.03.2023
Із серця геть: Карл III виселив принца Гаррі та Меган із їхньої резиденції під Лондоном

Гаррі та Меган. (Фото з сайту google.com.)

Схоже, конфлікт між принцом Гаррі та членами королівської родини вийшов на новий рівень.

 

Як стало відомо, Карл III виселив герцога та герцогиню Сассекських з їхньої британської резиденції Фрогмор-хаус, розташованої за кілометр від Віндзорського замку.

 

Таке рішення новоспечений король ухвалив після того, як його молодший син Гаррі випустив спогади «Запасний».


Про це стало відомо журналістам із видань The Sun та New York Post.

 

«Це виселення, безумовно, означає кінець перебування Гаррі та Меган у Великій Британії», — зазначає джерело першої газети.

 

Парі навіть не запропонували альтернативної резиденції. Зараз Гаррі та Меган займаються перевезенням речей із Великої Британії до їхнього будинку в Каліфорнії.


До речі, у Фрогмор-хаусу вже з’явився можливий новий господар. Резиденцію запропонували принцу Ендрю, проте сам він поки що не прийняв остаточного рішення про переїзд.


Нагадаємо, раніше принц Гаррі публічно образив дружину Карла ІІІ Каміллу Паркер-Боулз. У розмові з журналістом він заявив, що нова дружина батька зливала особисту інформацію для того, щоб потоваришувати з таблоїдами та відновити свою репутацію.

 

На думку Гаррі, Камілла була змушена реабілітувати свій імідж лиходійки. Як пояснив герцог, особливо небезпечною королеву-консорт робили її зв’язки з пресою.


А нещодавно стало відомо, що Меган і Гаррі не приїдуть на поминальну службу дідуся Гаррі прин­ца Філіппа, який помер на початку минулого року.

 

Представник герцогів Сассекських заявив, що вони не зможуть відвідати Великої Британії найближчим часом із міркувань безпеки.

Король Великої
Британії Чарльз.

Принц Гаррі на початку року просив уряд надати йому та його сім’ї державну охорону на території країни, герцог був готовий заплатити за це, але адвокати королівства відмовили йому в цьому. Гаррі вважає, що його сім’ї небезпечно відвідувати Британію, оскільки серед відданих шанувальників королівської родини багато їх противників.

 

Марія ТКАЧЕНКО