В очікуванні первістка: вагітна співачка Джессі Джей розкрила стать дитини

15.02.2023
В очікуванні первістка: вагітна співачка Джессі Джей розкрила стать дитини

Співачка оголосила про свою вагітність. (Фото з сайту google.com.)

Після кількох років невдалих спроб 34-річна співачка Джессі Джей вийшла на фінішну пряму — співачка на останньому триместрі вагітності й незабаром стане мамою.


Цю радісну новину Джессі повідомила шанувальникам іще місяць тому, а вчора оголосила, кого носить під серцем. У соцмережах співачка опублікувала зворушливий ролик із підготовки до престижної премії BRIT Awards 2023.

 

На відео Джессі в білому халаті співає хіт, який того ж вечора представить на церемонії вручення нагороди, і ніжно гладить свій живіт. На одній із фраз малюк починає штовхатися.

 

«З того часу, як я написала цю пісню, щоразу, коли я її граю чи співаю, він рухається як божевільний. Тому я думаю, що ця пісня — та сама, — підписала ролик Джессі. — О так, у мене буде хлопчик. І я обіцяю, що буду в спідній білизні».


Остання ремарка була, звичайно, про її перший вихід у світ у цікавому становищі. На червоній килимовій доріжці BRIT Awards співачка з’явилася в червоному мереживному брючному ансамблі з пишною накидкою, що підкреслює її округлий живіт.


Нагадаємо, Джей повідомила про свою вагітність лише місяць тому. І на те вона мала свої причини. Річ у тім, що співачка вже кілька років намагається стати мамою.

 

Лікарі навіть діагностували їй безпліддя, але вона не втрачала надії, і диво сталося — 2021 року співачка нарешті завагітніла. Проте виносити малюка не змогла.

Джессі незабаром стане мамою.
Фото з сайту google.com.

Втрата первістка стала для Джей великою особистою трагедією. «Після третього сканування мені сказали, що серцебиття більше нема. Цим ранком. Я відчуваю, що не можу контролювати свої емоції. Я вирішила народити дитину сама. Тому що це все, чого я коли-небудь хотіла, а життя коротке. Завагітніти було дивом і досвідом, якого я ніколи не забуду. Я досі в шоці, але знаю, що сильна, знаю, що зі мною все буде гаразд. Зараз мені майже 35 років, мене досі переповнює горе від втрати малюка. Нехай усе пройде добре цього разу», — написала вона в соцмережах.

 

Марія ТКАЧЕНКО