Несподівано 41-річна Періс Хілтон стала мамою

01.02.2023
Несподівано 41-річна Періс Хілтон стала мамою

«Стати матір’ю завжди було моєю мрією». (Фото з сайту unian.ua.)

Ця абсолютно несподівана новина вразила фанатів актриси, які навіть не здогадувалися, що в зірки та Картера Реума (Періс і її бойфренд одружилися позаминулого року) має з’явитися дитина.

 

За словами Періс, вони скористалися послугами сурогатної матері. Причому Хілтон не обмежилася лише повідомленням про зміну свого статусу — вона поділилася першим фото новонародженого та розкрила його стать.


«Стати матір’ю завжди було моєю мрією. І я така щаслива, що ми з Реумом знайшли одне одного. Наші серця переповнені любов’ю до тебе, наш малюк. Ми вже любимо тебе сильніше, ніж це можна сказати словами», — так вона підписала знімок, на якому зняли крихітну ручку її сина, якою той обхопив палець Періс.


Як вона хоче стати мамою, Хілтон зізналася вперше задовго до того, як познайомилася з Картером.

 

Відтоді її молодша сестра Нікі встиг­ла народити трьох, а Періс, на її розчарування, все ще залишалася бездітною.

 

Але після того, як у листопаді 2021-го Хілтон і Реум зіграли весілля, вона заявила, що тепер твердо вирішила нарешті здійснити свою мрію.

 

Проте з того часу минуло вже майже півтора року, а фанати все ще чекали, коли вона виконає свою обіцянку.


Незабаром після весілля Періс розповіла, що вони з Реумом уже розпочали процедуру ЕКЗ, проте звісток про позитивні результати не було.

 

Це спровокувало чутки, що в Періс виникли серйозні проблеми зі здійсненням її плану.

 

Плітки мимоволі підтримала й мати Хілтон Кеті, яка публічно розповіла про драму, що нібито переживає її донька. Мовляв, та проходить уже далеко не перший цикл ЕКЗ, але ніяк не може завагітніти.

 

Періс тоді виступила зі спростуванням слів матері, заявивши, що все йде за планом. Бо, як виявилося пізніше, Хілтон і не збиралася наро­джувати сама.

 

А коли спростовувала слова Кеті, найнята Періс сурогатна мати вже виношувала дитину для подружжя.


Нагадаємо, Картер і Періс почали зустрічатися наприкінці 2020-го, а в лютому 2021-го оголосили про свої заручини. Фанати актриси сприйняли це повідомлення неоднозначно: вони, звичайно, бажали їй удачі, але побоювалися, що все ще може зірватися.

 

Адже Періс до цього була заручена тричі, проте щоразу розривала заручини. Цього разу Хілтон, мабуть, справді зустріла чоловіка, якого так довго шукала, і тепер запевняє, що буде щасливою провести з ним усе життя.

 

Марія ТКАЧЕНКО