Виняток для зірки футболу: Саудівська Аравія готова дозволити Роналду порушувати «шлюбний закон»

11.01.2023
Виняток для зірки футболу: Саудівська Аравія готова дозволити Роналду порушувати «шлюбний закон»

Кріштіану Роналду та Джорджина Родрігес. (Фото з сайту tsn.ua.)

Саудівська Аравія має намір знехтувати своїми законами, щоб дозволити Кріштіану Роналду жити з Джорджиною Родрігес, що наразі заборонено пересічним громадянам.


За повідомленнями іспанського інформаційного агентства EFE, уряд Саудівської Аравії закриватиме очі на те, що пара живе разом, не одружена.

 

«Хоча закони, як і раніше, забороняють співмешкати парам без шлюбного контракту, влада почала заплющувати на це очі й нікого не переслідує. Звісно, ці закони використовують, коли виникає проблема чи вчиняється злочин», — каже юрист.


Щоб Джорджина змогла перебувати в Саудівській Аравії, треба, щоб клуб узяв її на якусь роботу, або вона оформлятиме собі туристичну візу, за якою зможе перебувати в країні не більше трьох місяців.


Не виключено, що заради Кріштіану Роналду його пасії буде видано дипломатичну візу, яка не обмежує термін перебування в Саудівській Аравії.


Зірка футболу тепер гратиме за «Аль-Наср». Ця інформація з’явилася на офіційній сторінці саудівського клубу в забороненій соцмережі.


До 2016 року в Кріштіану було безліч дівчат, зазвичай модельної зовнішності. Наприклад, у 2007 році — Джемма Аткінсон — модель та актриса. У 2016-му — Дезіре Кордеро — Міс Іспанія 2014 року.


У 2016 році також стало публічно відомо про нову подругу Кріштіану Роналду. Нею виявилася звичайна продавчиня модельного одягу Джорджина Родрігес, про яку нічого не було відомо до зустрічі з футболістом.

 

З цього моменту для Роналду сім’я опинилася на першому місці.


Пара ще не розписалася офіційно, але взимку 2022-го Роналду в інтерв’ю прокоментував можливе весілля.


Нагадаємо, вперше про роман Роналду та Родрігес заговорили в грудні 2016 року, коли пару помітили під час футбольного матчу «Реала» з «Депортіво». Пізніше вони з’явилися разом в одному з модних салонів Мадрида та паризькому Діснейленді.


Наприкінці весни з’явилися чутки про вагітність Джорджини, які пізніше підтвердив сам Роналду та фотографії папараці. На початку серпня 2017-го іспанське видання Mundo Deportivo повідомило, що пара чекає на дівчинку.

 

12 листопада Кріштіану Роналду став батьком учетверте. Джорджина Родрігес подарувала йому дочку: мала отримала ім’я Алана Мартіна, як і планувалося.


Зараз Родрігес щаслива, але не приховує, що їй довелося багато чого випробувати на собі.

 

«Я знаю, що означає не мати нічого. І що означає мати все», — наголосила обраниця футболіста.


Кріштіану ж розповів, що з першого погляду закохався в дівчину, яку побачив у магазині.

 

«Вона вже закінчила роботу, і мої почуття спалахнули миттєво. Саме тоді вона застрягла в моїй голові», — згадує спортсмен.

 

Марія ТКАЧЕНКО