Кейт Міддлтон чекає на четверту дитину — британські ЗМІ

09.11.2022
Кейт Міддлтон чекає на четверту дитину — британські ЗМІ

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон (Фото з відкритих джерел)

Щаслива королівська родина — велика королівська родина.

 

Певне, так вважають у сім’ї нащадка британського королівського престолу принца Вільяма.

 

Днями пішли чутки, що його дружина, принцеса Уельська Кейт Міддлтон, знову чекає на дитину.
    

Кейт Міддлтон і принц Вільям готуються стати батьками вчетверте. Таке припущення «підірвало» британські ЗМІ.

 

Чутки з’явилися після того, як герцогиня Кембриджська зізналася про «задум» щодо дитини.

 

Сама Кейт незабаром після пологів молодшого сина Луї заявила, що хоче мати четверту дитину.
    

«Кетрін хотіла б іще одну дитину. Вона любить дітей і готова пережити ще одну вагітність, хоча в минулому вона була ускладнена важким токсикозом», — розповіло королівське джерело.
    

Для королівської пари це буде четверта дитина. За словами інформатора, 40-річна Кейт зважилася на такий крок через те, що старші діти уже підросли, стали школярами і в домі не так часто дзвенить дитячий сміх.

 

Кейт сподівається, що це буде донечка, адже хоче, щоб у її старшої доньки Шарлотти була б така ж рідна душа і вірна подруга, якою для неї самої стала її сестра Піппа.

 

Про сестричку мріє й сама семирічна Лотті, тоді як її брати, дев’ятирічний Джорж та чотирирічний Луї, просто радіють тому, що буде з ким гратися.
    

За чутками, Кейт та Вільям встигли розповісти радісну новину королеві Єлизаветі ІІ напередодні смерті Її Величності, і вона дуже зраділа й благословила пару.

 

Попри нові обов’язки, які  лягли на його плечі, у цілковитому захваті від звістки й король Чарльз ІІІ.

 

«Усе, чого Чарльз як батько недодав Вільяму та його братові, принцу Гаррі, він надолужує на своїх онуках.

 

Він любить бавитися з Джор­джем, Шарлоттою та Луї, дуркує з ними, доки вони не почнуть хихотіти», — розповідає інформатор.
    

Його можна зрозуміти, оскільки інших онуків, дітей молодшого сина Гаррі та американської акторки Меган Маркл, він практично не бачить.

 

Пара офіційно відмовилася від статусу членів королівської родини і з сином Арчі переселилася до США.

 

У червні минулого року в них народилася донька Лілібет Діана, названа так на честь прабабусі (Лілібет — це було сімейне прізвисько королеви Єлизавети ІІ) та бабусі, принцеси Уельської Діани.
    

Утім Кенсінгтонський палац поки що не оприлюднив із цього приводу жодної інформації. Можливо, через те, що герцогиня Кейт не надто добре почувається — попередні вагітності далися їй нелегко.

 

Як стало відомо, Міддлтон знову страждає на гіперемезу вагітних — це найважчий варіант перебігу токсикозу вагітних, що часто вимагає догляду й лікування в стаціонарі. А можливо, це просто чутки? Час покаже — чекати залишилося не так уже й довго.