Не минуло і 20 років: Дженніфер Лопес та Бен Аффлек таємно одружилися

28.07.2022
Не минуло і 20 років: Дженніфер Лопес та Бен Аффлек таємно одружилися

Бен Аффлек і Джей Ло.

Це мало статися ще 20 років тому.

 

На початку 2000-х їх називали однією з найвродливіших пар Голлівуду, всі чекали їхнього весілля.

 

Хіба ж міг тоді хтось подумати, що минуть роки, перш ніж ця мрія стане реальністю.

 

Що ж, давайте нагадаємо цю справді голлівудську історію кохання.


Бен і Дженніфер познайомилися в 2002 році на зйомках кримінальної комедії «Джилі». За сюжетом вони грали двох кілерів-суперників, які зрештою закохуються одне в одного.

 

І треба ж такому статися: екранні почуття перейшли у реальне життя. Хоча Джей Ло тоді була офіційно одружена.

 

А щойно стала вільною, вони оголосили про заручини і навіть призначили весілля — воно мало відбутися 14 вересня 2003 року. Але урочистість скасували за день до церемонії.

 

Як тоді пояснювала пара причину: журналісти дізналися про місце проведення весілля і могли зіпсувати урочистість.

 

Власне, надто надмірна увага папараці до стосунків пари і призвела до того, що вона розпалася. Хоча подейкують, що були й інші причини розставання: кар’єра Дженніфер стрімко йшла вгору, а в Бена були не найкращі часи. Та й Аффлек полюбляв випити та погуляти до ранку, що не подобалося Лопес, яка культивувала здоровий спосіб життя.


Зрештою, кожен пішов своєю дорогою. Джей Ло після розставання швиденько вискочила заміж за співака Марка Ентоні, від якого народила близнюків. Цей шлюб тривав 10 років.

 

Потім співачка зустрічалася з танцюристом Каспером Смартом, репером Дрейком і бейсболістом Алексом Родрігесом, проте під вінець за жодного з них не пішла.


Аффлек теж не гаяв часу: одружився з актрисою Дженніфер Гарнер, яка народила йому двох дочок і сина. Після розлучення закрутив нетривалий роман із кубинською акторкою Анною де Армас.
Вони стали вільними майже одночасно і одного разу, в 2021-му, знову зустрілися, аби більше ніколи не розлучатися.

 

Цього разу вони не виставляли напоказ свої стосунки. А коли вирішили одружитися, то «шифрувалися» до останнього. Здивовані прихильники і журналісти дізналися про одруження вже із сайту артистки OnTheJLo.com. Зірка зізналася, що чекала на цей момент два десятиріччя.


«Ми зробили це. Любов прекрасна. Любов добра. І, виявляється, любов терпляча. Двадцять років терпіння», — прокоментувала весілля Лопес, якій 24 липня виповнилося 53 (наречений молодший на три роки).

 

Вона додала, що одруження відбулося в Лас-Вегасі, в невеличкій весільній каплиці. На весіллі не було 800 гостей, як це планувалося у 2003-му, а лише свідки — ними стали діти пари.

 

«Це було найкраще весілля, яке ми могли собі уявити. Те, про яке ми мріяли дуже давно і яке стало реальністю», — зізналася Лопес і додала: «Вони мали рацію, коли говорили: «Все, що вам потрібно, це любов. Любов — це чудова річ, можливо, найкраща з речей, і на неї варто чекати».


Зараз пара перебуває в Парижі, де проводить свій медовий місяць. З ними поїхали діти: доньки Бена Вайолет і Серафіна, а також донька Лопес Еммі.