Пустилася берега: колишня Кличка зізналася, що зруйнувало їхній шлюб

14.07.2022
Пустилася берега: колишня Кличка зізналася,  що зруйнувало їхній шлюб

Хейден Пенетьєрі.

Чому не склався шлюб одного з найзавидніших українських женихів — відомого боксера Володимира Кличка, тривалий час не зізнавався ні він сам, ні його екснаречена — американська акторка Хейден Пенетьєрі.

 

І ось у липневому номері журналу People колишня спортсмена порушила мовчанку та відверто зізналася, що мала залежність від алкоголю та наркотиків.

 

Зрештою це зруйнувало їхні стосунки з Володимиром і розлучило з донькою.


За словами Пенетьєрі, яка рано розпочала акторську кар’єру (зніматися почала ще дитиною), «веселих пігулок» вона вперше спробувала в 15 років. Хтось із членів команди почав давати їх підлітку, аби під час інтерв’ю дівчина почувалася розкутіше.

 

«Коли я стала доросліша, наркотики та алкоголь стали тим, без чого я майже не могла жити», — каже акторка.


Їхні стосунки з Кличком розпочалися в 2009 році. А через рік таблоїди повідомляли про заручини пари. У 2014-му в акторки та спортсмена народилася донька Кая Євдокія. Однак дитина не зміцнила хиткі стосунки — у 2018-му пара розлучилася, так і не одружившись.


Як розповідає Хейден, виношуючи доньку, вона не пила, але зірвалася під час післяпологової депресії.

 

«У мене ніколи не було бажання скривдити мою дитину, але я взагалі не хотіла бути з нею. У моєму житті був лише сірий колір», — каже жінка.

 

Вона стала пиячити крадькома, і її стосунки з Кличком остаточно зруйнувалися.

 

«Він не хотів бути поряд зі мною. Я сама не хотіла бути поряд із собою. Але опіати та алкоголь робили бодай щось, щоб я на мить відчула себе щасливою. Я перебувала в циклі саморуйнування» — розповіла Хейден.

 

«Я могла прокинутися з тремтінням від похмілля й функціонувати, лише посьорбуючи алкоголь», — не приховує вона.


Про те, щоб залишити дитину з непутящою матір’ю, і мови не було. Акторка погодилася, що Кая має жити з батьком в Україні. «Це було найтяжче, що мені колись доводилося робити. Але я хотіла бути їй хорошою мамою, а іноді це означає відпустити».


Щоб узяти контроль над власним життям, Хейден довелося провести вісім місяців у реабілітаційному центрі. Вона тішиться, що їй вдалося «повернутися у цей світ» та отримати від долі другий шанс.


Зі своєю семирічною донькою вона продовжує спілкуватися і бачитися.

 

«У неї прекрасне життя... Вона — просто чудова дитина. Вона розумна і весела, і, з якоїсь причини, вона продовжує мене любити», — дивується зірка.

 

Проте Хейден крає серце, що щасливе дитинство її дитини затьмарене війною.

 

«Те, з чим вона стикається і через що зараз проходимо ми всі через Україну, це дуже тяжко. Ми розмовляли з нею, і єдиним її питанням було: «Чому путін це робить?». Це крає серце», — розповіла Хейден. Війна в Україні спонукала Пенетьєрі створити благодійний фонд для допомоги українцям під час війни. Також вони тісно спілкуються з Володимиром і співпрацюють.


Сама ж Хейден, якій у серпні виповниться 33 роки, після розставання з Кличком ніяк не може знайти себе. Після 2018 року вона не знялася в жодному фільмі й не записала жодної пісні.

 

Але, сподіватимемося, бодай набралася за цей час розуму...