У Черкаській області будують завод із виробництва круп

07.07.2022
У Черкаській області будують завод із виробництва круп

На Черкащині зводять новий завод. (ФОТО надане пресслужбою Черкаської ОВА.)

На Черкащині, незважаючи на неймовірно важкі воєнні часи, будують завод із виробництва круп.


Як повідомили «Україні молодій» у Черкаській обласній військовій адміністрації, технологічно унікальне підприємство розташується і працюватиме в Золотоніському краї.


«Будівництво заводу розпочалося ще торік восени. Але завершити його зведення завадила повномасштабна війна. Однак інвестори налаштовані добудувати завод попри всі складнощі», — розповідає голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, який днями побував на цьому будівництві.


За його словами, нині черкаський бізнес показує надзвичайну стійкість в умовах війни. Підприємці Шевченківського краю не лише призвичаюються до роботи в теперішніх реаліях, а й втілюють нові проєкти.


«І цьому є  чергове підтвердження — будівництво заводу з виробництва круп на Золотоніщині», — говорить пан Ігор.

 

І уточнює, що  новий  завод працюватиме як на внутрішній ринок, так і на експорт. А робота на економіку — це допомога нашим ЗСУ!


«Завдяки роботі підприємців бюджети Черкащини наповнюються. Так, за п’ять місяців в області мобілізували до державного та місцевих бюджетів понад 8 млрд грн. «Доходи до бюджетів збільшено на 23%. У цілому ж місцеві бюджети області виконано на 104%», — підсумовує голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.