Не пройшли випробування війною: актор Тарас Цимбалюк повідомив про розлучення

30.06.2022
Не пройшли випробування війною: актор Тарас Цимбалюк повідомив про розлучення

Тарас Цимбалюк не очікував стати холостяком.

Серед селебрітіс побільшало холостяків: про свій розрив із дружиною щойно оголосив актор Тарас Цимбалюк.

 

Як написав він у інстаграмі, «аби лишитися щасливими, вони мусять обрати окремі дороги».

 

Його ще донедавна дружина Тіна Антоненко на своїй сторінці в соцмережі дещо більше пролила світла на розрив із чоловіком: «Війна — велике випробування абсолютно для всіх пар, і деякі з них це випробування не проходять. Наша не стала винятком».


Подружжя подякувало одне одному за чотири спільно прожиті роки — саме стільки пара була разом. А офіційний шлюб тривав лише рік: Тарас і Тіна одружилися 3 липня 2021-го, саме на третю річницю початку їхніх стосунків.


Нагадаємо, що для зірки серіалу «Кріпосна», «Спіймати Кайдаша» та фільму «Чорний ворон» Тараса Цимбалюка це вже другий шлюб. Зі своєю однокурницею Ангеліною він одружився зов­сім юним і... зовсім не готовим до серйозних стосунків. Саме через це, як пізніше зізнавався актор, і розпався його перший шлюб.


Здавалося, цього разу все серйозно і назавжди. Пара не приховувала своїх почуттів і була цілком щасливою. Проте війна виявилася надто складним випробуванням для молодої родини.


32-річний Тарас Цимбалюк зізнається, що для нього крах їхньої сім’ї став повною несподіванкою. Про це він розповів у інтерв’ю для ютуб-каналу Аліни Доротюк.

 

«Я ще півтора місяця тому про це навіть не думав, а через півтора місяця це стало фактом. Тому це дійсно неочікувано. Мені здається, це для будь-якої людини неочікувано. Я абсолютно не планував опинитися в статусі холостяка», — зізнався він.


За його словами, вони з дружиною не живуть разом уже місяця півтора та планують офіційно подати на розлучення. Можливість примирення з Тіною Тарас цілковито виключає, а також не виключає того, що міг би стати наступним героєм шоу «Холостяк».


«Я не скажу, що це суто через війну ми розлучилися, але, хоч як крути, це все величезна депресія для кожної людини, величезна внутрішня драма, величезна рана. І ти через призму цієї рани спілкуєшся зі своєю людиною, сприймаєш її щодня через призму всього, що відбувається в Україні. Тож це цілком логічний якийсь процес і цикл», — зазначив Тарас, коментуючи те, що за останні кілька місяців розпалося вже чимало зіркових пар.


Тарас зізнається, що війна змінила життя всієї країни і його зокрема. Він фактично залишився без улюбленої акторської роботи.

 

«Знімальний процес мертвий на 90 відсотків», — зазначив він.

 

А якщо і є якісь кліпи на воєнну тематику, то їх мінімум, і це зовсім не той масштаб, що був раніше.

 

«Але потроху в Києві це все оживає», — додав він і зазначив, що вже має певні пропозиції щодо участі в антрепризах.