Зірка заручилася: Тейлор Свіфт уперше збирається заміж

24.02.2022
Зірка заручилася: Тейлор Свіфт уперше збирається заміж

Тейлор Свіфт.

Одна з найуспішніших і, відповідно, найбагатших співачок не лише США, а й, мабуть, світу, володарка незлічимої кількості музичних нагород, філантропка й меценатка та й просто красуня Тейлор Свіфт нарешті заручилася.

 

Для зірки це буде перше заміжжя, хоча до цього 32-річна улюблениця мільйонів мала чимало романів, про які писала свої хіти.

 

Та, здається, час настав, і дівчина таки вирішила сказати «так» своєму обранцю — 30-річному британському акторові Джо Елвіну.


Пара, вірогідно, зустрічається вже понад п’ять років, проте свої стосунки закохані намагалися тримати в найсуворішій таємниці, тож навіть на світські заходи приходили поодинці.

 

Але, як кажуть, шила в мішку не сховаєш — закоханих уперше «запідозрили» в романтичних стосунках, коли на врученні чергової для співачки нагороди «Греммі» минулоріч Тейлор зі сцени подякувала Джо.

 

А в січні цього року закоханих «запеленгували», коли вони вирушили у романтичну відпустку в Корнуелл.


Про обранця співачки — Джо Елвіна — відомо, що народився він у Лондоні, в сім’ї психотерапевта (мама) та режисера (тато).

 

З дитинства юнак мріяв стати актором, тож для здійснення своєї мрії вступив на акторський факультет університету.

 

Джо дуже закрита людина, тож усі його акаунти в соц­мережах закриті для загалу. Популярність прийшла до юнака після ролей у стрічках «Передчуття кінця» та «Довгий шлях Біллі Лінна в перерві футбольного матчу».


Наразі хочеться вірити, що така красива й талановита пара зуміє зберегти свої почуття і створити міцне подружжя.