Секрет Макропулоса від Джареда Лето: як актору вдається виглядати значно молодше за свої роки

30.12.2021
Секрет Макропулоса від Джареда Лето: як актору вдається виглядати значно молодше за свої роки

Джаред Лето.

Дивлячись на фото зірки Голлівуду Джареда Лето, просто важко повірити, що цьому стрункому блакитноокому брюнету днями виповнилося 50!

 

Музикант, актор, «оскароносець» і просто красунчик на перший погляд ніби якось легковажно ставиться до того, чим його наділила природа, — привабливою зовнішністю, тонкою кісткою, юнацькою статурою.


Проте за поверхневою легковажністю криється постійна робота над собою. Джаред більше 20 років є переконаним вегетаріанцем — він повністю виключив зі свого раціону продукти тваринного походження: актор не вживає м’яса, молока, риби, яєць, проте споживає багато натуральних білків, водорості, фрукти, овочі.

 

Також зірка повністю відмовилася від алкоголю і зовсім не курить (хоча, як це часто буває, глядачі ототожнюють актора з його екранними образами, скажімо, наркомана з «Реквієму за мрією» чи героя стрічки «Далласький клуб покупців»).

 

Натомість Лето самовіддано займається спортом — любить велосипед, скелелазіння, пішохідний туризм (хайкінг), проте безумовною його пристрастю є йога, тож не дивно, що в зрілого чоловіка й досі збереглося тіло юнака.

 

Проте це ще й «заслуга» його генів — мама актора, а відповідно і він сам, має каджунське походження (франко-канадське, індійське та африканське коріння) і в свої 69 років виглядає, як сорокарічна. Та й старший брат Джареда — Шеннон — також виглядає не на 51, а максимум на 30 років.


Крім того, зірка «Бійцівського клубу» має гарну звичку спати щонайменше по 8 годин щодня, адже це також чимало важить для хорошого самопочуття та зовнішнього вигляду.

 

А ще секрет молодості актора — в його манері одягатися: зірка віддає перевагу яскравому одягу, незвичному крою та деякій екстравагантності, що надає його образу якогось особливого драйву.

 

Та й мама актора тут постаралася, адже Джаред, як і його брат, народився в комуні хіпі в Луїзіані і вже за визначенням був і залишається «дитиною квітів».