Бренд My Beachy Side створив літню «безвідходну» колекцію за мотивами серіалу «Емілі в Парижі»

24.12.2021
Бренд My Beachy Side створив літню «безвідходну» колекцію за мотивами серіалу «Емілі в Парижі»

Лілі Коллінз.

Нещодавно стартував другий сезон культового серіалу «Емілі в Парижі».

 

Дехто вважає його повним кітчем, хтось — низькопробним творінням, а решта (яких, як виявилося з кількості переглядів першого сезону, більшість) із задоволенням відпочиває за спогляданням чудових, як на туристичних буклетах, краєвидів Парижа, яких у реальному житті майже не зустріти через засилля туристів та мігрантів, та цікавих аутфітів головної героїні, яку виконує молода симпатична актриса Лілі Коллінз.


Саме яскравий, деколи навіть еклектичний гардероб головної героїні популярного серіалу надихнув представників із My Beachy Side — безвідходного виробництва — створити колекцію в стилі декаданс легкості та безтурботності буття.

 

Нагадаємо, події в другому сезоні відбуватимуться на півдні Франції, тож морська тематика там превалюватиме. Турецький бренд My Beachy Side «осідлав» модну сьогодні тему розумного споживання — соціально відповідального компоненту.

 

«Батько» серіалу Даррен Стар розповів, що сюжетна лінія другого сезону проходить серед морських пейзажів та наповнена курортним флером, тому це й наштовхнуло команду піти на співпрацюю з екологічним брендом My Beachy Side, який створив колекцію, що викликає асоціації з розслабленим гламуром півдня і життєлюбством французів.

 

Вийшли чудові морські ансамблі: плетені гачком купальники, плаття максі з торочками кольору морської хвилі, літні комбінезони в матроському стилі.

 

Вже зараз можна при­дбати ці речі на сайті згаданого бренду і відчути себе трішечки Емілі на півдні Франції (тим, хто збирається на новорічно-різдвяні канікули в теплі краї чи планує заздалегідь літню відпустку).