Мільярдер проти мільярдера: Ілон Маск порадив Джеффу Безосу менше сидіти у джакузі

21.12.2021

Людина року за версією журналу Time Ілон Маск, відомий багатій, філантроп, візіонер і просто красень-чоловік, нещодавно по­тролив свого конкурента в космічній галузі, а «за сумісництвом» мільярдера Джеффа Безоса, порадивши йому менше сидіти в джакузі, а більше бувати у своїй компанії Blue Origin.

 

І це небезпідставно, адже відомо, що засновник інтернет-компанії Amazon приділяє своєму космічному проєкту лише один день на тиждень, що, на думку Маска, недостатньо.

 

Ще донедавна 57-річний багатій зі статками понад 200 мільярдів Безос проводив у своїй компанії лише один день на тиждень — середу, та з осені цього року почав навідуватися туди ще по вівторках.


Натомість Ілон Маск (статки якого зашкалюють за 300 млрд) повністю віддається улюбленій справі і працює по 120 годин на тиждень, іноді без вихідних.

 

Це вже порушило його особисте життя, адже, як розповів 50-річний візіонер в інтерв’ю на врученні звання людини року (куди він прибув із малюком-сином), його подруга і мама їхнього 1,5-річного сина — співачка Граймс — проживає і працює в Лос-Анджелесі, гастролює країною, а сам Ілон розривається між своїми двома дітищами — SpaceX і Tesla, що розташовані в Техасі.

 

Судячи з того, як заклопотаний бізнесмен мило спілкувався з наймолодшим сином (у Маска від попереднього шлюбу з Джастін Маск народилося п’ятеро синів, проте найстарший відразу після народження помер), йому явно бракує спілкування з рідними.

 

То, можливо, Ілону варто порадити частіше відпочивати ну якщо не в джакузі, то в лоні сім’ї?