Зруйнувало мозок і спорожнило душу: Біллі Айліш шкодує про перегляд порно у дитинстві

21.12.2021
Зруйнувало мозок і спорожнило душу: Біллі Айліш шкодує про перегляд порно у дитинстві

Біллі Айліш.

Останнім часом чимало уваги до себе привертає американська попспівачка Біллі Айліш, якій днями виповнилося лише 20, — кумир підлітків і не тільки.

 

Ще б пак, минулого року виконавиця зібрала врожай премій «Греммі», нещодавно вийшов документальний фільм про неї, прослуховування її пісень на різних платформах зашкалює за мільярди.

 

Не менше уваги привертає до себе й стиль співачки, адже дівчина через постійне невдоволення своїм тілом, зовнішністю ще донедавна намагалася приховати свої недоліки одягом вільного крою, недбалими зачісками з різнокольоровими пасмами.

 

Проте віднедавна зірку почали запрошувати на фотосесії в різні модні журнали, проводити експерименти зі стилем, і Біллі Айліш раптом із кумира підлітків перетворилася на гламурну сексапільну діву з вибіленим, ретельно зачесаним волоссям, у сексуальній брендовій білизні чи в корсетах — мрію стурбованих статевими стосунками самців.


Та, як кажуть, усі проблеми дорослого життя слід шукати в дитинстві. Саме це можна сказати і про суперпопулярну співачку, адже Біллі Айліш сама зізналася в одному з останніх інтерв’ю, що почала дивитися фільми для дорослих з 11 років.

 

За зізнанням дівчини, вона зовсім не пишається цим, адже дивилася дуже, дуже багато подібних фільмів. Це зруйнувало її мозок, за словами виконавиці, спорожнило її душу. Про це вона співає у своїй баладі Male Fantasy з останнього альбому, в якій ідеться про те, що вона залишилася вдома сама і дивиться порно, щоб відволіктися від зруйнованих стосунків.

 

Та в реальному житті саме перегляд порнофільмів спровокував у неї нічні жахи, оскільки, за її спогадами, переглянуті в дитинстві ролики були надто жорстокими й шокуючими та зовсім не «адресувалися» дітям.

 

У дорослому житті це також нашкодило співачці, адже у своїх статевих стосунках вона часто не могла сказати «ні» там, де це було потрібно, адже, надивившись «дорослих» фільмів, вважала це нормою.

 

«Порно — це ганьба! Жіночі тіла зовсім не такі і не для того», — вважає сьогодні Біллі Айліш.