Рита Ора вирішила заморозити ще одну «партію» своїх яйцеклітин

17.12.2021
Рита Ора вирішила заморозити ще одну «партію» своїх яйцеклітин

Рита Ора.

Останнім часом тема штучного запліднення, сурогатного материнства стала не лише модною, а й актуальною, адже забруднення довкілля, проб­леми екології призвели до бездітності в чималої кількості жінок.

 

Особливо ця тенденція помітна серед учасників шоубізу, адже постійні стреси, переїзди, психічні та емоційні навантаження не сприяють здоров’ю.

 

Ось і британська співачка та шоувумен албанського походження Рита Ора задумалася над майбутнім материнством.

 

За зізнанням самої Рити, вона мріє про велику сім’ю, проте після захворювання матері (рак молочної залози) її постійно переслідують панічні атаки, а також страхи за своє здоров’я. Тож панна Ора вирішила заморозити про всяк випадок яйцеклітки після консультації зі своїм лікарем.

 

Нагадаємо, що цю процедуру 30-річна співачка вже робила, коли їй було 27 років, а тепер вирішила повторити – так би мовити, «закріпити пройдений матеріал».


Думки про майбутню сім’ю і дітей прийшли, мабуть, невипадково, адже Рита Ора скоро вже рік, як зустрічається з 46-річним новозеландським кінорежисером Тайка Вайтіті, відомим за фільмами «Дві машини, одна ніч» (за який навіть був номінований на «Оскара»), «Кролик Джоджо» тощо.

 

Рита зізнається, що оберігає те, чим дорожить, від зайвої уваги, тому тримає свої стосунки подалі від уваги сторонніх, особливо папараці.

 

Нагадаємо, пара познайомилася під час зйомок шоу «Голос», в якому співачка брала участь, в Австралії, а режисер знімав там свій фільм «Тор: Любов і грім».


Що цікаво, Тайка народився в Новій Зеландії і в його судинах тече кров місцевих аборигенів маорі, а от за материною лінією він має єврейське коріння, тож поєднання з албанською кров’ю Рити має дати в майбутньому цікавий результат.