Стала на шлях виправлення? Ліндсі Лохан нарешті виходить заміж

07.12.2021
Стала на шлях виправлення? Ліндсі Лохан нарешті виходить заміж

Ліндсі Лохан.

Відома американська актриса, співачка, модель, бізнесвумен і просто красуня Ліндсі Лохан нарешті виходить заміж, про що вона поспішила дещо екзальтовано повідомити під фото в інстаграмі: «Моє кохання. Моє життя. Моя сім’я. Моє майбутнє».

 

І слово «нарешті» тут зовсім не зайве, адже дівчині 35 років, за плечима чималий шлейф романів, а справжнього кохання і вірного супутника життя до цього так і не було.

 

Наречений Ліндсі Бадер Шаммасу — успішний фінансист у банку Credit Suisse, і заради нього зірка запальних вечірок навіть переїхала в Об’єднані Арабські Емірати.


Довгий час колишня подруга такої ж скандальної «діви ночі» Періс Хілтон, яка, до слова, також нещодавно вийшла заміж, постійно намагалася позбутися згубних звичок, перебуваючи на реабілітації то від алкогольної, то від наркотичної залежностей.

 

Мама Ліндсі (яку нещодавно за кермування автомобілем у нетверезому стані засудили до короткотермінового тюремного ув’язнення — як кажуть, яблуко від яблуньки...) запевняла, що погані звички доньці прищепив перший її коханець — зірка «Шоу 70-х» Уїлмер Вальдеррам, з яким Лохан почала зустрічатися ще до свого 16-річчя.

 

Після розставання з Уїлмером (який призвичаїв неповнолітню дівчинку до клубів і веселих гулянок) партнери Ліндсі почали змінюватися, мов у калейдоскопі, а звичка до розгульних вечірок провокувала все нові й нові скандали.

 

Панна Лохан намагалася зав’язати з поганими звичками, проте все марно. Можливо, зустріч, а тепер і заручини з арабським бізнесменом стануть крапкою в її дотеперішньому не зовсім праведному житті.