Discovery зніме «документалку» про розлучення Джонні Деппа та Ембер Херд

23.11.2021
Discovery зніме «документалку» про розлучення Джонні Деппа та Ембер Херд

Джонні Депп та Ембер Херд.

Один поет писав, що всі романи недарма закінчують на весіллях, бо не знають, що робити з героєм потому.

 

У Голлівуді знають, мало того — ще й грошенят на цьому зароблять.


Так, роман легендарного Джека Горобця з «Піратів Карибського моря» — Джонні Деппа — не закінчився на весіллі з красунею Ембер Херд, як того вимагають канони жанру.

 

Після одруження в 2015 році пара почала зі старту давати привід жовтій пресі, щоб іще дужче роздмухувати скандали в їхній сім’ї, а згодом колишні закохані, а тепер люті вороги подали на розлучення.

 

Точніше Ембер заявила про сімейне насильство, а вже потім пішли суди і шлюборозлучний процес, який тривав мало не 6 років.

 

У сімейній білизні пари хто тільки не копирсався, було витягнуто на світ Божий усе спіднє, і врешті суд офіційно визнав шлюб розірваним.

 

Проте на цьо­му історія зі стрічанням-розставанням не закінчується: студія Discovery+ зніме «документалку» «Джонні проти Ембер» про перипетії сімейного життя зірок.

 

Продюсери стрічки запевняють, що намагатимуться об’єктивно висвітлити точки зору обох сторін. Так, пані Херд стверджує, що виходила заміж за чоловіка своєї мрії, а потрапила в руки домашнього насильника.

 

У свою чергу пан Депп стверджує, що його колишня — лицемірка і брехуха, адже обіцяла 7 мільйонів, які вона отримала після розлучення, віддати на благодійність, проте не зробила цього. Сам же судовий процес поклав край успішній кар’єрі актора.


Що ж, матеріалу до фільму назбиралося чимало. Залишилося змонтувати все це так, щоб глядачу було цікаво ще раз пережити перипетії життя зірок.