Після розриву з батьком своєї доньки Джіджі Хадід накрутила кучері

19.11.2021
Після розриву з батьком своєї доньки Джіджі Хадід накрутила кучері

Джіджі Хадід.

Коли щось не влаштовує в особистому житті чи сталися неприємності, жінки вдаються до «самотерапії» — купують нову помаду, у складніших ситуаціях — нову сукню.

 

Приблизно до такої ж «реабілітації» після розставання зі своїм цивільним чоловіком вдалася і модель Джіджі Хадід — жінка змінила свої русяві локони на прямі пасма мідяно-бронзового кольору.

 

Навряд чи це додасть душевного спокою красуні, адже проблема все одно залишається невирішеною.


Нагадаємо, з 2015 року супермодель палестинсько-нідерландського походження зустрічалася, а згодом і стала жити разом із британським співаком пакистанського походження Зейном Маліком.

 

У 2020-му в пари народилася донечка Кхай. Та в жовтні цього року спалахнув скандал — нібито Малік підняв руку на свою так звану тещу Іоланду.

 

За словами співака, жінка прийшла в їхній з Джіджі будинок без запрошення, ще й тоді, коли її доньки не було вдома.

 

Зейн, який усіляко оберігає свою приватність і свій дім від непроханих гостей, посварився з нею. Сама ж Іоланда запевняє, що «зять» ударив її, і навіть хотіла подати на нього заяву в поліцію. Після цього, звісно ж, пара розірвала стосунки.


«Гарячий» пакистанський хлопець заперечує факт фізичного насильства і стверджує, що хотів би залагодити справу без втручання сторонніх осіб заради своєї доньки.

 

Джіджі з цього приводу відмовчується, проте заявляє, що хоче зробити для Кхай якнайкраще. А як воно «краще» — батькам видніше...