Періс Хілтон здійснила свою мрію — нарешті вийшла заміж

16.11.2021
Періс Хілтон здійснила свою мрію — нарешті вийшла заміж

Періс Хілтон і Картер Реум одружилися

У п’ятницю новиннєвими стрічками про­йшла звістка: світська левиця, спадкоємиця готельного магната Хілтона — Періс — нарешті таки вийшла заміж.

 

Нареченою красуня в стилі барбі встигла вже побувати кілька разів, та ось до вівтаря справа так і не доходила.

 

«Мене били і душили, — розповідала дівчина про свої попередні стосунки в документальному фільмі This Is Paris, — я мирилася з тим, з чим не повинна була миритися».

 

На той час їй здавалося, що це прояви почуттів. Тож цього разу міс Хілтон вирішила не підганяти події, адже, як кажуть, плід має дозріти.


Зі своїм обранцем-однолітком — бізнесменом Картером Реумом — 40-річна Періс була знайома давно, проте романтичні стосунки між парою зав’язалися десь років зо три тому.

 

А вже в лютому цього року Картер зробив «барбі» пропозицію руки і серця на екзотичному острові, подарувавши обручку від Картьє з величезним діамантом.

 

Світська левиця вже давно поговорювала, що хоче мати дітей, та й вік такий, що пора про це подумати. Проте панна Періс не хотіла, щоб її діти з’явилися на світ бастардами, тож пара відразу після заручин взялася до справи — готувати весілля.


І ось цей момент настав. Спочатку молодята планували, що урочистість пройде в церкві в Беверлі-Хіллз, але буквально за тиждень до весілля змінили свою думку.

 

Торжество пройшло у фамільному маєтку покійного дідуся Періс — Беррона Хілтона — в Бель-Ейр. Серед запрошених була ціла купа зірок і знаменитостей, серед яких Пола Абдул, Емма Робертс, Ешлі Бенсон, Бібі Рекса та багато інших.


Звісно, увагу всіх присутніх привертала сукня нареченої, адже Періс — ще та модниця.


Вибір упав на виріб модного бренду Oscar de la Renta: плаття було достоту гідне ніжної нареченої — на прозорій тканині мов розсипані тисячі матових квітів-аплікацій, — довершував же образ романтичний серпанок.