Бренд Гуччі поза конфіденційністю: у світовий прокат виходить драма про відому родину

02.11.2021
Бренд Гуччі поза конфіденційністю: у світовий прокат виходить драма про відому родину

Леді Гага — фатальна жінка.

Драма про спадкоємця модного бренду Гуччі — Мауріціо Гуччі — через кілька днів вийде на екрани кінотеатрів усього світу, а поки що тізером картини можна насолодитися в ютубі чи на телебаченні.

 

Фільм «Будинок Гуччі» не байопік, а, швидше, про персонажів цієї драми.

 

Простолюдинка Патриція Реджані «одружує» на собі красеня Мауріціо, користується його зв’язками, грішми, а в результаті жінку звинувачують у його вбивстві, яке сталося в 1995 році.

 

Фатальну жінку, засуджену до 16 років позбавлення волі, в стрічці зіграє не менш фатальна у житті Леді Гага, головного ж героя — Адам Драйвер.

 

Крім них, у драмі задіяні такі зірки кінематографа, як Джеремі Айронс, Джаред Лето, Аль Пачіно. Вже самі ці імена варті того, щоб переглянути фільм. Зняв же цю стрічку не менш легендарний режисер Рідлі Скотт.


Ще напередодні зйомок спадкоємці Гуччі були стурбовані, що історію їхньої родини представлять для широкого огляду публіки і, відповідно, згодом обивателі будуть «обсмоктувати» всі подробиці життя і загибелі одного з них.

 

Фільм знято за романом Сари Гей Форден «Будинок Гуччі: Сенсаційна історія вбивства, безумства, гламуру та жадібності», проте коло читачів не таке широке, як глядачів, та й образи, представлені у фільмі, спадкоємці не вважають схожими на справжніх Гуччі.

 

Так, засновника бренду Альдо Гуччі зіграв Аль Пачіно, який, за словами його онуки, а також племінниці покійного Мауріціо Патріції Гуччі, зовсім не схожий на нього.

 

Усі представники славної родини чоловічої статі, за словами жінки, були високими красенями, а «хрещений батько» — невисокого зросту, та ще й у фільмі він товстий коротун із вульгарними бакенбардами.


Родина Гуччі ще напередодні зйомок намагалася отримати сценарій фільму, та марно. Тож напередодні прем’єри стрічки вони голосно заявляють, що їхня родина має право на конфіденційність, яку після прем’єри, звісно ж, порушать різні папараці та журналісти.