Для чого тоді замикати? В Індії злодій залишив податківцю вдома зухвалу цидулку — розчарувався «уловом»

19.10.2021

Злодій зі штату Мадхья-Прадеш, що в Індії, довго, мабуть, вибирав собі жертву — так, щоб добряче поживитися, — проте прогадав.

 

Обравши для своєї спецоперації будинок заступника збирача податків Трилочана Сінгха Гаура, що в місті Хатагеон, зловмисник гадав, що натрапить на купу грошей та коштовностей.

 

Яким же було його розчарування, коли довелося задовольнитися 30 тисячами рупій (приблизно 10 тисяч 500 грн) та якимись брязкальцями.

 

Розлючений злодій, скориставшись ручкою й блокнотом господаря дому, залишив йому зухвалу цидулку: «Для чого замикати будинок, якщо в ньому немає грошей?».


Лише через два тижні, повернувшись додому, пан Трилочан зрозумів, що його пограбували, і звернувся до місцевої поліції.

 

Звісно ж, правоохоронні органи завели кримінальну справу, проте хтось «злив» у соцмережі фото записки злодія, яке миттєво поширилося в інеті.

 

Навряд чи ця цидулка допоможе слідству, а ось підняти на кпини власника помешкання може — ну що з нього за податківець, у домі якого немає ні колекції дорогих годинників, ні антикваріату, ні коштовностей, зрештою — грошей. Йому б до наших владних слуг народу на вишкіл — ось у кого можна повчитися.