Культовий серіал «Гра у кальмара» дав світу нову суперзірку: що відомо про південнокорейську топмодель Чон Хо Ен

19.10.2021
Культовий серіал «Гра у кальмара» дав світу нову суперзірку: що відомо про південнокорейську топмодель Чон Хо Ен

Чон Хо Ен.

Щойно вийшовши на Netflix, південнокорейський серіал «Гра у кальмара» став просто «вірусним», адже у вересні за кілька тижнів він перетворився з просто популярного на культовий.

 

Дійшло до того, що стрічка про шоу з елементами гри, яке перетворилося на смертельні гонки на виживання, стала локомотивом моди, адже костюми та взуття учасників «Гри в кальмара» тепер замовляють в інтернеті за шалені гроші.

 

Уявити, що уніформа, як у в’язнів тюрми, може коштувати, як плаття от кутюр, просто неможливо — але сьогодні це вже реальність.


Що й казати про виконавців ролей серіалу. Так, 27-річна корейська топмодель Чон Хо Ен тепер не лише зірка у своїй країні, вона відтепер світова знаменитість, адже серіал займає перші сходинки серед переглядів і має надзвичайно (можливо, й не надто заслужено) високий рейтинг.

 

Та й у соцмережах на сторінку Чон Хо Ен лише за кілька днів підписалося 18 млн нових підписників. Крім того, всесвітньо відомий бренд Louis Vuitton, з яким дівчина вже працювала раніше, оголосив її своїм новим амбасадором.


Що відомо про нову суперзірку? Дівчина народилася у передмісті Сеула, з дитинства захоплювалася світом моди, тому вже підлітком працювала фрілансером на Тижнях моди в Сеулі, в 16 років стала працювати моделлю, а вже згодом співпрацювала з такими гігантами модної індустрії, як Chanel, Bottega Veneta, Louis Vuitton, Schiaparelli, Dolce&Gabbana, Prada. 

 

Про акторство Чон Хо Ен не думала, хоча кінематограф змалечку дуже любила. Що цікаво, дівчину ніколи не приваблювали трилери чи хорор, а от артхаусні стрічки їй завжди подобалися. Та життя підносить ще й не такі сюрпризи...