Остання гастроль співака: Елтон Джон готується до прощального турне

21.09.2021
Остання гастроль співака: Елтон Джон готується до прощального турне

Елтон Джон.

Британський 74-річний співак та музикант Елтон Джон давно вже планував завершувати свою творчу кар’єру, проте то пандемія завадила, а тепер ще й нова біда — виконавець травмував ногу.

 

Спочатку Елтон думав, що минеться, адже просто впав на твердому покритті й пошкодив кінцівку. Та рекомендовані фізіотерапевтичні процедури і спеціальне лікування, прописані лікарями, якось не дуже допомагали.

 

Коли ж біль став уже нестерпним, то спеціалісти порадили зробити негайно операцію на стегні, що допоможе зірці невдовзі повернутися в хорошу фізичну форму.


Прощальне турне Елтона Джона, про яке він оголосив ще в 2018-му, мало пройти влітку 2022-го, але через локдаун його таки довелося відтермінувати на літо 2023 року.

 

Зрештою, організатори яскравого шоу (а в зірки вони завжди феєричні) обіцяють, що вже в січні 2022-го американські поціновувачі творчості співака зможуть насолодитися його музикою.


Поки ж співак лікується, вже в жовтні цього року вийде його новий альбом із дуже актуальною назвою «Локдаун», який він записав під час карантину. Крім Елтона, в роботі над альбомом узяли участь популярні виконавці Дуа Ліпа, Стіві Уандер, Lil NAS X і Стіві Нікс.


До речі, партнер Елтона Джона по шлюбу Девід Ферніш також не сидить склавши руки, а планує зняти разом із Меган Маркл анімаційний серіал «Перлина» про 12-річну дівчинку, яку надихають у житті впливові жінки, що творили історію.