У ногу з часом: легендарна АВВА завела сторінку в TikTok

03.09.2021
У ногу з часом: легендарна АВВА завела сторінку в TikTok

Група повідомила про початок нового проєкту — АВВА Voyage.

Більше 39 років суперпопулярна свого часу шведська попгрупа АВВА не радувала своїх фанатів новими хітами та й просто виступами.

 

Легендарна четвірка вирішила, що вже зробила чималий внесок у розвиток популярної музики, тож пора на відпочинок.

 

Проте прихильники АВВА не втрачали надії ще почути й побачити легенду естради вживу. Нещодавно їхні мрії здійснилися, проте частково: олдскульна група вирішила завести власний профіль у популярному серед молоді TikTok.

 

І тут шведи побили рекорди популярності, адже за дві доби вони набрали майже пів мільйона підписників, а композиція «Танцююча королева», виконана лише на фортепіано (на відео видно лишень руки виконавця), зібрала за добу 6,5 мільйона переглядів та майже мільйон вподобайок.

 

У свою чергу керівник музичного відділу TikTok Пол Хуриканін радий тому факту, що музиканти доєдналися до популярного додатку, адже це дасть змогу познайомити з їхньою творчістю молоде покоління, яке вже не застало період їхньої шаленої популярності.


Любителів творчості АВВА невдовзі чекає ще один сюрприз: на своїй сторінці в TikTok група повідомила про початок нового проєкту — АВВА Voyage, де замість учасників гурту будуть їхні голограми.

 

Крім того, музиканти підготували для своїх фанатів п’ять нових композицій, а це вже й справді сенсація, адже за десятиліття «мовчанки» не вийшло жодної нової пісні АВВА.