Місія таки нездійсненна? Тома Круза пограбували на зйомках

31.08.2021
Місія таки нездійсненна? Тома Круза пограбували на зйомках

Том Круз.

Щось не везе пестунчику долі Тому Крузу з крайньою «Місією нездійсненною», а саме сьомою, зйомки в якій він ніяк не може завершити.

 

Спочатку планували прем’єру стрічки у листопаді цього року, але через пандемію коронавірусу, яка вирувала в Італії, знімальний процес у Венеції довелося перервати.

 

Згодом його продовжили вже у Великій Британії, але от лихо — у 14 членів знімальної групи виявили позитивний тест на «ковід» і всій групі (а це, на хвилинку, 60 осіб) довелося самоізолюватися.


Та ось ніби все налагодилося, всі одужали, процес, як кажуть, пішов — і от нова напасть на голлівудську зірку. Днями поблизу Grand Hotel, що у британському Бірмінгемі, в якому мешкає Круз, зловмисники викрали його круте авто — BMW X7 — вартістю 140 тисяч доларів.

 

Що смішно, стоянка, з якої викрали автомобіль, розташована неподалік поліцейського відділку, що не завадило злочинцям скоїти злочин.

 

Як виявилося, викрадачі використали сканер і зуміли перехопити, а потім клонувати сигнал із брелока, що дозволило їм відімкнути автомобіль без ключа.


Дороге авто, звісно ж, було оснащено  електронною системою стеження, тож відслідкувати його місцезнаходження не склало проблеми.

 

«Беху» актора знайшли, проте його особисті речі, вартість яких Том оцінив у кілька тисяч фунтів стерлінгів, із авто зникли. Як кажуть, «ложечки знайшлися, а от осад — залишився»...