Нікі Мінаж хотіла заплатити півмільйона доларів жертві насильства свого чоловіка за мовчання

20.08.2021
Нікі Мінаж хотіла заплатити півмільйона доларів жертві насильства свого чоловіка за мовчання

Нікі Мінаж.

Скандали довкола сім’ї відомої американської співачки Нікі Мінаж, яка родом з острівної країни Тринідад і Тобаго, не вщухають ще з того часу, як Оніка (справжнє ім’я виконавиці) почала зустрічатися, а через пів року вийшла заміж за «крутого» хлопця Кеннета Петті.

 

Вся «крутизна» чоловіка співачки полягала в його кримінальному минулому — ще в 1995 році Кеннета засудили за зґвалтування неповнолітньої, а в 2002-му — дали 7 років за вбивство.


Нещодавно ж прихильників творчості Мінаж, та й не тільки збурила новина про чергову жертву насильства Петті — 43-річна жінка, яку Кеннет спробував зґвалтувати ще в 1994 році, подала позов до Окружного суду США Східного округу Нью-Йорка, а дружина Петті — Нікі Мінаж — через посередників запропонувала їй 500 тис. доларів, щоб та відмовилася від позову.

 

Нагадаємо, минулого року Петті заарештували у зв’язку з тим, що він не зареєструвався як сексуальний маніяк.

 

Після звільнення він дав посереднику номер телефону жінки, і Нікі ніби дзвонила їй і запропонувала гроші та сприяння в перевезенні її сім’ї в Лос-Анджелес.

 

Проте жінка відмовилася від таких «щедрих» відкупних, після чого її постійно почали переслідувати, погрожувати.

 

Жінка змушена була з травня 2020-го постійно переїжджати з місця на місце, втратила роботу, переживає постійний стрес і депресію. Їй доводиться весь час переховуватися, адже вона остерігається за своє життя через погрози.


Наразі адвокати Нікі Мінаж не коментують ситуацію, що виникла довкола її чоловіка.